Nathan Redmond'un geliş saati belli oldu... Beşiktaş'a Premier League patentli 9. yıldız!

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Nathan Redmond'un geliş saati belli oldu... Beşiktaş'a Premier League patentli 9. yıldız!

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Beşiktaş, Southampton'ın Jamaika asıllı İngiliz sol kanat oyuncusu Nathan Redmond ile her konuda anlaştı. Siyah beyazlı yönetim Redmond transferine karşılık Emirhan Delibaş ve Hasic'i, Southampton Kulübü'nüün şirketi Sport Republic'in sahibi olduğu Göztepe'ye bir yıllık kiraladı. Maaşının 1,5 milyon eurosu ödenecek olan tecrübeli futbolcunun bugün İstanbul'da olacak. Beşiktaş taraftarları 28 yaşındaki yıldızın geliş saatini merak ediyor

Beşiktaş, İngiliz futbolcu Nathan Redmond transferinde mutlu sona ulaştı.

Nathan Redmond'u taşıyan uçağın bugün saat 15.30'da Atatürk Havalimanı'na inmesi bekleniyor.

18 MİLYON EUROLUK KANAT OYUNCUSU

Southampton'da 6 sezondur oynayan Redmond,  ngiliz ekibi ile çıktığı 232 maçta 30 gol, 27 asistlik skor katkısı sağladı. Geçen sezon Southampton forması ile 32 maça çıkan Redmond, 3 gol, 5 asistle oynadı.

Jamaika asıllı İngiliz futbolcu 2016 yazında Norwich City’den 13.5 milyon Euro karşılığında Southampton‘a transfer olmuştu.

BEŞİKTAŞ PREMİER LEAGUE TAKIMI GİBİ

Nathan Redmond transferiyle birlikte yolu Premier League'den geçmiş Beşiktaşlı futbolcu sayısı 9'a yükseldi. 

Romain Saiss, Arthur Masuaku, Gedson, Dele Alli, Georges-Kevin N'Koudou, Rachid Ghezzal, Wout Weghorst ve Cenk Tosun daha önce Premier League'de top koşturmuştu.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...