Nuri Şahin'den Jehezkel ve Safouri açıklaması; İsrailli futbolcular Filistin için saygı duruşundan kaçmıştı

Düzenleyen: / Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
- Güncelleme:

SPOR Haberleri  / İHLAS Haber Ajansı

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Nuri Şahin, İsrailli futbolcuları Jehezkel ve Safouri'nin Filistin için saygı duruşunda bulunulan Gaziantep FK maçında kadroda olmamalarına ilişkin açıklama yaptı.

Antalyaspor deplasmanda Ankaragücü'nü mağlup ederek galibiyet serisini 3 maça çıkardı. Üst üste gelen Başakşehir ve Beşiktaş galibiyetleriyle moral bulan Akdeniz ekibi, zorlu deplasmanda 4 farkla kazandı.

Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, İsrailli futbolcuların Gaziantep FK maçına çıkmaması iddialarına yönelik yaptığı açıklamada, "Oyuncularım sadece oyuncu değil insan. Benim oyuncularım ikisi de sağ olsun Antalyaspor'u çok seviyor. Antalya'yı çok seviyor ama sonuçta onların da bir ülkesi var. Onların da bir inancı var. Herkes bu konuda özgür" dedi. 

EGE BİLSEL'İN İLK MAÇI

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Şahin, zor bir karşılaşmayı geride bıraktıklarını belirterek, "Bizim için müthiş geçen bir akşam. Maça müthiş başladık sonunu da çok iyi getirdik. Sakatlıklara rağmen, Kosova - İsrail milli takım maçı olayına rağmen müthiş bir performans sergiledi takımım. Antalyaspor bugün Ege ile belki altyapıdan müthiş bir oyuncu daha kazandı.

Milli aradan sonra da sakat oyuncularımız da dönerse yolumuza devam etmek istiyoruz. Ankaragücü de çok zor bir rakip, çok iyi bir rakip. Müthiş bir hocası olan bir takım. 90 dakika içinde onları bugün domine ettiğimizi düşünüyorum. Oyuncularımı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Nuri Şahin'den Jehezkel ve Safouri açıklaması; İsrailli futbolcular Filistin için saygı duruşundan kaçmıştı

https://twitter.com/Antalyaspor/status/1723066732078604513

"SEZONUN EN İYİ FUTBOLUNU OYNADIK"

Beşiktaş maçında kısa bir süre sonra MKE Ankaragücü hazırlıklarına başladıklarını aktaran Şahin, "Her takımın olduğu gibi bizim de zayıf noktalarımız var. Bizim de hocalar olarak görevimiz Ankaragücü’nün olan zaaflarını oyuncularımıza göstermek. İstediğimiz alanlara oynadık. Bu sene belki de en iyi futbolumuzu sergiledik. Çok rahat değil ama haklı bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum" dedi.

İSRAİLLİ FUTBOLCULAR NEDEN GAZİANTEP'E GİTMEDİ?

Naldo'nun yaşadığı evlat acısı nedeni ile yeşil sahalardan ayrı kaldığını belirten Şahin, Antalyaspor’da oynayan İsrailli sporcuların milli maçlar nedeni ile İsrail Federasyonu ile görüşmeler gerçekleştirdiklerini dile getirerek şu ifadelere yer verdi:

"Ben hocayım aynı zamanda ama bu grubun da liderliğini yapmam lazım. Benim oyuncularım sadece oyuncu değil insan. Benim oyuncularım ikisi de sağ olsun Antalyaspor'u çok seviyor. Antalya'yı çok seviyor ama sonuçta onların da bir ülkesi var. Onların da bir inancı var. Herkes bu konuda özgür. Hiçbir zaman oyuncularım 'Ben oynamak istemiyorum' demedi. Biz ortak karar aldık.

Hem İsrail Federasyonu hem Türkiye Futbol Federasyonu'nun hem de oyuncularımızla konuşarak. Geçmişe çok bakmaya gerek yok. Bugün neler yaptıkları önemli. Geldikleri günden beri inanılmaz özleriyle çalışıyorlar. Kalitemizi inanılmaz arttırdı."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...