Oğuzhan Özyakup, Hollanda'ya geri döndü! 10 yıllık Beşiktaş macerası sonrası yeni takımı belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Oğuzhan Özyakup, Hollanda'ya geri döndü! 10 yıllık Beşiktaş macerası sonrası yeni takımı belli oldu

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Oğuzhan Özyakup, Burak Yılmaz'ında formasını giydiği Hollanda ekiplerinden Fortuna Sittard ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Beşiktaş'ın serbest bıraktığı futbolculardan Oğuzhan Özyakup'un yeni takımı belli oldu. 29 yaşındaki orta saha oyuncusu futbol hayatına memleketi Hollanda'nın Fortuna Sittard kulübünde devam edecek.

Bu yaz kadrosuna Burak Yılmaz'ı da katan Fortuna Sittard, Oğuzhan Özyakup'la 2 yıllık sözleşme imzaladı. Hollanda doğumlu futbolcunun 10 yıllık Beşiktaş kariyerinin son 4 yılı tartışmalı geçmişti. Bir dönem "100 milyon euro" fiyat biçilen Ozzy, son yıllarda yokları oynasa da yıllık 2.5 milyon euro garanti ücretini almaya devam etti.

ANTALYASPOR TRANSFERİ SUYA DÜŞTÜ

Tecrübeli futbolcunun daha önce Antalyaspor ile 1+1 yıllık anlaşmaya vardığı iddia edilmişti. Ancak Hollanda ekibinden daha cazip bir teklif gelince anlaşma suya düştü.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...