Okan Buruk açıkladı! Şampiyonluk kupası derbide olacak mı?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Okan Buruk açıkladı! Şampiyonluk kupası derbide olacak mı?

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, İstanbulspor'a karşı alınan 2-0'lık galibiyet sonrası soruları cevapladı. Buruk'un şampiyonluk kupası ile ilgili verdiği cevap şaşırttı.

ÖZEL - FERHAT KIZILTAŞ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, İstanbulspor karşısında alınan 2-0'lık galibiyet sonrası basın toplantısında soruları cevapladı.

turkiyegazetesi.com.tr spor servisinin "Fenerbahçe derbisine şampiyon çıkmanız halinde kupanın derbiye getirilmesini isteyecek misiniz?" sorusuna cevap veren Okan Buruk, "İlk hedefimiz şampiyonluğa ulaşmak, ondan sonrası yönetimin bileceği iş. TFF ile verecekleri karar." ifadelerini dile getirdi.

Okan Buruk açıkladı! Şampiyonluk kupası derbide olacak mı?

OKAN BURUK'TAN YABANCI SINIRI AÇIKLAMASI

TFF'nin yeni sezonda uygulayacağı 8+3 yabancı sınırı sistemini de yorumlayan Okan Buruk, mevcut kuralın olumlu bir getirisi olmadığını belirterek, "Bu 8+3'ten kimse mutlu değil. Kimin mutlu olduğunu bilmiyorum ama alınan karara saygı duyuyorum. Kulüplerin büyük bölümü, taraftar, medya istemiyor. Kimin istediğini merak ediyorum. Aynı şekilde karar alındı. Tüm hocaların ortak şikayeti oyuncu değişikliği. Oyuncu değişikliğinde farklı bir şey getirilebilirdi. Devamlı Türk hesabı, maç öncesinde kadro yapmak çok zor. Bu kuralın olumlu bir getirisi olduğunu düşünmüyorum. Bundan sonraki süreçte de getirisi olacağını düşünmüyorum. Ancak böyle karar verilmiş. Saygı duyup elimizden geleni yapmaya çalışacağız." dedi.

Okan Buruk açıkladı! Şampiyonluk kupası derbide olacak mı?

OKAN BURUK: MAYISLAR BİZİMDİR

Süper Lig'de lider olduklarını ve şampiyonluğa bir adım daha yaklaştıklarını hatırlatan Okan Buruk, genel bir değerlendirme yaparak şu ifadeleri kullandı:

"Sezonun ilk maçında da aynı baskıyı hissediyorsunuz. Galatasaray takımını çalıştırıyorsunuz. Her maçı kazanmak zorundayız. Bu psikolojiyle ben ve oyuncularım hazırlanıyoruz. Şampiyonluğu garantiledikten sonra çıktığımız maçı da kazanmak zorundayız. Bu baskı hep olacak. Önemli olan bu baskıyı doğru bir şekilde yönetebilmek. Bunu doğru yaptığımızı düşünüyorum. Özellikle Beşiktaş maçı sonrasında dışarıdaki insanlar daha çok baskı altındaydı. Korkan ve ümitsizliğe kapılan oldu ama 3 puan öndeydik. Baskı ve hatalar hep olacak ama önemli olan kendimize güvenmemiz. Galatasaray taraftarı da bize hep destek verdi. Hep, 'Mayıslar bizim' dedik. Bunun altında toplandık. Yine mayısların bizim olduğunu ve şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuzu söylemek istiyorum. Ancak hiçbir şey bitmedi. Lig devam ediyor. Ne olursa olsun bütün maçlarımızı kazanmak zorundayız. Onun için aynı ciddiyetle hazırlanacağız."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...