Okan Buruk şampiyonluk ateşini yaktı: Alanyaspor maçı sonrası taraftarlara seslendi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Okan Buruk şampiyonluk ateşini yaktı: Alanyaspor maçı sonrası taraftarlara seslendi

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray, deplasmanda Alanyaspor'u 4-1 yenerek şampiyonluk yolunda puan farkını korudu. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Okan Buruk, şampiyon olacaklarını söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor'a karşı kazanılan 4-1'lik galibiyet sonrası taraftara seslendi. Basın toplantısından soruları cevaplayan Buruk, "Şampiyonluk şarkısını uzun süredir söylüyoruz, şampiyon olacağız.” dedi.

Farklı kazandıkları mücadeleyi yorumlayan Buruk, “İlk yarıdaki ritmimiz çok iyi değildi, onu yükseltebilirdik. İlk yarının sonunda golü bulduk ama daha devrede daha dikine oyun hedefimizdi. 3. gol sonrasında oyuna daha hakim olduk. İki maçta 10 gol, oyun disiplini olarak çok doğru yoldayız.”ifadelerini kullandı.

Okan Buruk şampiyonluk ateşini yaktı: Alanyaspor maçı sonrası taraftarlara seslendi

OKAN BURUK'TAN ICARDI AÇIKLAMASI: SERTLİK OLDU

Alanyaspor'a karşı oynanan maçın ikinci yarısında çıkmayan Mauro Icardi, taraftarları endişelendirdi. Arjantinli oyuncunun son durumu hakkında bilgi veren Okan Buruk, "Icardi'nin adalesinde bir sertlik oldu. Çok ağır bir şey beklemiyoruz. İnşallah bir sonraki maça yetişir." dedi.

Okan Buruk şampiyonluk ateşini yaktı: Alanyaspor maçı sonrası taraftarlara seslendi

OKAN BURUK: ZORLU HAFTALARDAYIZ

Son iki maçta atılan 10 gole dikkat çeken Buruk, "Ofansif oyunumuz, belki zaman zaman az golle oynadığımız maçlar vardı. Son iki maçta gol sayımızı yükselttik. Önemli olan pozisyonlara girmek, oyunu rakip ceza sahasında oynamak. Rakip ceza sahasında topla buluşmada ligin en iyisiyiz. Bu da önemli bir değer. Bunların hepsini maç kazanmak için yapıyoruz, şampiyonluk için yapıyoruz. Aynı oyunu devam ettirmek istiyoruz. Zorlu haftalardayız. Ligin boyu daraldı, hem aşağısı hem yukarısı için. Biz de kazanarak devam ediyoruz. Sahamızda Karagümrük ile oynayacağız. Taraftarımızla birlikte müthiş bir atmosfer yaratmak istiyoruz, yaratıyorlar da zaten. Çok önemli bir maç bizi bekliyoruz. İnşallah yine yolumuza kazanarak devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...