Okan Buruk'tan Manchester United sözleri: Galatasaray her maçı kazanmak için oynar, başka bir düşüncemiz yok

Düzenleyen: / Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
- Güncelleme:

SPOR Haberleri  / İHLAS Haber Ajansı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda İngiliz ekibi Manchester United ile oynayacakları maç için "Galatasaray her maçı kazanmak için oynar. Kazanmanın dışında başka bir düşüncemiz olmaz" dedi. Premier League devi salı günü oynanacak maç öncesi bugün evinde Crystal Palace'a 0-1 mağlup oldu.

Galatasaray Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında evinde karşılaştığı MKE Ankaragücü’nü 0-1 geriye düşmesine rağmen 2-1’lik skorla mağlup etti ve ligdeki galibiyet serisini 6 maça çıkardı.

TEN HAG'IN TAKIMI KAYIPLARDA

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde deplasmanda oynayacakları Manchester United maçıyla ilgili "O maçla ilgili planımızı yapacağız. Galatasaray her maçı kazanmak için oynar. Kazanmanın dışında başka bir düşüncemiz olmaz" dedi.

Premier League devi salı günü oynanacak maç öncesi bugün evinde Crystal Palace'a 0-1 mağlup oldu.

MANCHESTER UNİTED SÖZLERİ

İngiliz ekibi Manchester United’ın çok önemli bir kadroya sahip olduğunu söyleyen Okan Buruk, "Sert bir maç olacak. Deplasmanda Manchester United ile oynayacağız. Bugün kaybettiler, ne kadar moralsiz olsalar da yine önemli kadroya sahipler. Amacımız, kendi oyunumuzu orada ortaya koyabilmek. Bugün kazanmak moral oldu. Birkaç oyuncumuzu erken gol bulsaydık, dinlendirme anlamında iyi olurdu. Maçın sertliği seviyesi anlamında, Şampiyonlar Ligi ile Türkiye liginde oynamakla büyük fark oluyor. Şampiyonlar Ligi maçı sonrasında çok fazla yorgunluk oluyor. Türkiye ligi ile Şampiyonlar Ligi arasındaki en büyük fark da tempolar oluyor" şeklinde konuştu. 

https://twitter.com/Turkiye_Spor/status/1708196232252809699

"ANKARAGÜCÜ KALESİCİ BAHADIR'I TEBRİK EDİYORUM"

Okan Buruk tam 13 şut kurtaran Ankaragücü kalecisi Bahadır Güngördü'yü tebrik ederek maç için şunları söyledi:

"Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Bugün maç öncesi planımız, oyuncularımın maç içerisinde özverileri, konsantrasyonu iyiydi. Hem hücumda hem savunmada doğru oynadık. Hücumdaki verilerimiz çok yüksekti. Onun yanında da Ankaragücü kalecisi Bahadır’ı tebrik ediyorum. Çok önemli kurtarışlar yaptı. Skorun büyümesini net bir şekilde engelledi. Diziliş anlamında Kerem’i forvet arkasında kullandık. Zaha’yı ilk kez 11’de kullandık. Oyuncularımız için uzun vadeli oyunlar bizim için çok önemli.

Okan Buruk'tan Manchester United sözleri: Galatasaray her maçı kazanmak için oynar, başka bir düşüncemiz yok

Ankaragücü kalecisi Bahadır Güngördü

Zaha önemli performans verdi. Maçın genelinde oynayan, oyuna giren aynı performans gösterdi. Taraftarlarımız her zamanki gibi bizim atak ve savunma yaptı. Güzel bir gece geçti. 1-0 geriye düştük. 1-0’dan da maçı çevirdik. Çok daha farklı olabilirdi. Bugün bir sürü rekor kırdık. Bu sezon için önemli sayılara ulaştık. Amacımız, bundan sonraki maçlar için üstüne giderek daha iyisini yapmak. Biraz yorgunluk oldu. 3 gün sonra çok önemli Şampiyonlar Ligi maçı oynayacağız. Onun biraz yorgunluğumuz fazla oldu. Moral yanı bizim için daha önemli olacak."

Okan Buruk'tan Manchester United sözleri: Galatasaray her maçı kazanmak için oynar, başka bir düşüncemiz yok

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...