Okan Buruk'tan Tielemans ve Uğurcan Çakır açıklaması! Galatasaray transferde büyük oynuyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Okan Buruk'tan Tielemans ve Uğurcan Çakır açıklaması! Galatasaray transferde büyük oynuyor

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Süper Lig'de 2022-2023 sezonu şampiyonu olan Galatasaray, transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Youri Tielemans ve Uğurcan Çakır hakkında konuşan Okan Buruk, 'Come to Galatasaray' vurgusunda bulunarak taraftarları heyecanlandırdı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, transfer listesinde olan Youri Tielemans için dikkat çekici bir çıkışta bulundu. Tivibu Spor'a konuşan Buruk, Leicester City ile Premier Lig'den küme düşen ve birçok takımdan teklif alan Tielemans için 'Come to Galatasaray' çıkışında bulunarak taraftarlara çağrıda bulundu.

Belçikalı oyuncunun çok kaliteli olduğunu dile getiren Buruk, şu ifadeleri kullandı:

Tielemans'a da 'Come to Galatasaray şeyine' başlayalım. Tabii ki önemli oyuncular, kadronuzda görmek isteyeceğiniz oyuncular ama kolay değil. Serbest kalmış bir oyuncunun, ilk şeyi Premier Lig'de kalmak oluyor. Bilemiyorsunuz bazen ne fırsat gelecek. Şu anda Galatasaray'ın büyük avantajı Icardi'nin, Mertens'in, Mata'nın... Bu kadar önemli oyuncuların gelmesi. Zaniolo'nun 23 yaşında Türkiye'ye gelip oynaması önemli şeyler. Diğer oyunculara da gidilebilir bir yer olduğunu net bir şekilde gösteriyorsunuz.'

Okan Buruk'tan Tielemans ve Uğurcan Çakır açıklaması! Galatasaray transferde büyük oynuyor

OKAN BURUK'TAN UĞURCAN ÇAKIR AÇIKLAMASI

Trabzonspor'dan ayrılacağı iddia edilen ve Galatasaray'ın yakın zamanda teklif yapacağı öne sürülen Uğurcan Çakır'a da değinen Okan Buruk, "Uğurcan A Milli Takım kalecisi, kim kadrosunda görmek istemez? Ama Muslera gibi Türkiye'nin en başarılı kalecisi bizde. 2 tane 1 numaranın burada olması çok zor. İki tane oynamaya alışkın kaleci, o çok zor bir şey." dedi.

BU VİDEO İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...