Onur Bulut Fenerbahçe transferinde son durumu Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

SPOR Haberleri

Kayserispor evinde Medipol Başakşehir'i 1-0 mağlup ederek son 4 haftada 3. galibiyetini aldı. Sarı-Kırmızılılar transfer yasağına rağmen 32 puanla 7. sıraya yükseldi. Maç sonu sevinç görüntüsüyle gündeme gelen teknik direktör Çağdaş Atan, "Gerçekten çok büyük bir takımı mağlup ettik" dedi. Atan, Fenerbahçe'ye transfer olmak üzere olan sağ bek Onur Bulut'la ilgili son durumu aktardı.

Kayserispor, ligin 22. haftasında sahasında ağırladığı Medipol Başakşehir’i 1-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan,Onur Bulut’un Fenerbahçe transferiyle ilgili sorulan soruya cevap verdi:

"SADECE FENERBAHÇE DEĞİL..."

"Onur bizim takımın en önemli oyuncularından bir tanesi. Bazen düz hatta kullanıyoruz. Bazen merkez orta sahaya sokup onla beraber 3-2-5’e dönüyoruz. Bizim takımımızın başrol oyuncularından bir tanesi. Bugün müthiş oynadı. Her oyuncu da olur. Özellikle milli arada biraz kafa olarak sallandı ama şuan tamamıyla bize dönmüş durumda.

Fenerbahçe transferine gelince, tabii ki böyle fırsatları bütün oyuncular değerlendirmek ister. Onur’a sadece Fenerbahçe’nin değil, diğer büyük takımlarında ilgisi var. Daha sonuçlanmış bir şey yok. Onur şu an bizim oyuncumuz. Kulüp menfaatleri, Onur’un menfaatleri ve takımın menfaatleri neyi gerektiriyorsa sonunda yönetimimiz ona karar verecektir."

https://twitter.com/KayserisporFK/status/1621182476780453889

Onur Bulut Fenerbahçe transferinde son durumu Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan açıkladı

"ÇOK BÜYÜK BİR GALİBİYET"

“Öncelikle bugün çok iyi bir takımı değil, gerçekten çok büyük bir takımı mağlup ettik. Oyuncularım maçın başından sonuna kadar inanılmaz bir konsantrasyonla uygulamış olduğumuz sisteme ve plana 90 dakika boyunca bağlı kalarak müthiş bir maç oynadılar. Çok iyi ön alan baskıları yaptık. Rakibi alışmış olduğu kısa pas oyununun dışarı çıkarıp uzun pas oyununa zorlamak istediğimi söylemiştim.

Okaka’ya atılan her topta Campanharo ve Kemen ile yanaşıp arkadan Macit ile baskı yapıp ikinci topların hemen hemen hepsini almayı başardık. Maçı daha erken koparabilirdik ama oyuncularım o kadar iyi mücadele etti ki, rakibe bir tane pozisyon verdik. O da, uzatmalarda direkten dönen top. O da herhalde oyuncularımın iyi niyetinden içeri girmedi. Berabere bitse gerçekten çok üzülürdük. Müthiş bir galibiyet aldık."

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...