Ozan Tufan hat-trick yaptı Hull City evinde Sheffield Wednesday 4-2 mağlup etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ozan Tufan hat-trick yaptı Hull City evinde Sheffield Wednesday 4-2 mağlup etti

SPOR Haberleri

Hull City sezonun evindeki ilk maçında Sheffield Wednesday'ı 4-2 mağlup ederken maça Ozan Tufan damga vurdu. 28 yaşındaki milli futbolcu biri, penaltıdan üç gol attı. İngiliz ekibi sezonun ilk galibiyetini Türk yıldızın performansıyla elde etti.

Hull City, İngiltere Championship'in 2. haftasında  milli futbolcu Ozan Tufan'ın "hat-trick" yaptığı maçta Sheffield Wednesday'i 4-2 mağlup etti.

Türk iş insanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, MKM Stadı'nda Sheffield Wednesday'i konuk etti. Ev sahibi ekip, ilki penaltıdan olmak üzere 45+5, 58 ve 70. dakikalarda Ozan Tufan, 85. dakikada ise Aaron Connolly'nin attığı gollerle 4-2'lik galibiyete ulaştı.

HULL CİTY 2'DE 1 YAPTI

Sheffield Wednesday'in golleri, 36. dakikada Juan Delgado ve 90+4. dakikada Michael John Smith'ten geldi. Geçen hafta Norwich City'ye deplasmanda 2-1 mağlup olan Hull City ligdeki ilk galibiyetini alırken, Sheffield Wednesday ise ikinci maçından da mağlubiyetle ayrıldı.

Geçen sezon Fenerbahçe'den 3 milyon euroya transfer edilen 28 yaşındaki Ozan Tufan, İngiltere kariyerinde bir ilki başardı.

https://twitter.com/HullCity/status/1690393346802339840

Ozan Tufan hat-trick yaptı Hull City evinde Sheffield Wednesday 4-2 mağlup etti

 
Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...