Pereira, golcüsünü de getiriyor

Pereira, golcüsünü de getiriyor
Başlık ResmiPereira, golcüsünü de getiriyor

Fenerbahçe'nin İstanbul'a getirdiği teknik adam Vitor Pereira transfere hızlı bir giriş yapmayı planlıyor.

Kaydet
|
Fenerbahçe'ye imza atması artık an meselesi olan Vitor Pereira eski takımı Olympiakos'tan öğrencisi olan Kostas Mitroglou'nu transferin ilk sırasına aldı.


Bonservisi Fulham'da bulunan ve bedeli 8 Milyon Euro olan Mitroglou'nun ücretinde indirime gidilmesi halinde golcü oyuncu Fenerbahçe'ye imza atacak.


Mitroglou bu sezon Olympiakos ile çıktığı 24 lig maçında 16 gol atma başarısı gösterdi ve şampiyonlukta önemli rol oynadı. Şampiyonlar Ligi'nde ise oynadığı 6 maçta 2 gol kaydetti.
Fulham'a Emenike önerilebilir
Bu arada bu sezon kaçırdığı Premier Lig'e çıkma şansını gelecek sezon yakalamak isteyen Fulham'a; Mitroglou'nun yerine Emenike'nin önerilmesi de gündemde. 13 milyon eurolardan değeri epeyce düşen Emenike'ye sadece Spartak Moskova'nın teklif getirdiği ve 4.5 milyon euro önerdiği öğrenildi. Fulham takası kabul ederse Mitroglou'na karşılık Emenike + para verilecek.
Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.