Potter'ı gönderen Chelsea sezon sonuna kadar Frank Lampard'a emanet

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Potter'ı gönderen Chelsea sezon sonuna kadar Frank Lampard'a emanet

SPOR Haberleri

Chelsea sezon sonuna kadar teknik direktörlük görevine Frank Lampard'ın getirildiğini duyurdu. İngiliz ekibinden yapılan açıklamada, Graham Potter'ın ayrılmasının ardından kulübün eski futbolcusu ve teknik direktörü Lampard'ın sezon sonuna kadar takımı çalıştıracağı kaydedildi.

Premier League ekiplerinden Chelsea, Graham Potter’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna eski kaptanı Lampard'ı getirdi. 4

4 yaşındaki teknik adam, efsanesi olduğu takımı 2019-2021 yılları arasında da çalıştırmıştı. Lampard, bu periyotta Chelsea’nin başında 84 maçta 44 galibiyet, 15 beraberlik ve 25 mağlubiyet yaşadı.

İngiliz teknik adam, son olarak ise Everton’da görev almıştı. Frank Lampard, Everton ile 44 müsabakada 12 galibiyet, 8 beraberlik ve 24 mağlubiyet elde etti.

GEÇİŞ DÖNEMİ HOCASI

Kulübün sahipleri Todd Boehly ve Behdad Eghbali'nin ortak açıklamasında, "Frank'ı yeniden Stamford Bridge'de ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Frank, kulübün bir efsanesi. Kalıcı bir teknik direktör için kapsamlı ve yorucu süreç devam ederken, kulübe ve taraftarlarımıza sezonun geri kalanı için net ve istikrarlı bir plan sunmak istiyoruz." ifadeleri kullanıldı.

https://twitter.com/ChelseaFC/status/1643952815755149313

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...