Real Madrid’de Arda Güler krizi! Yönetime resti çekti, işte gideceği yeni takım…

Düzenleyen: / Kaynak: Akşam
- Güncelleme:

Spor Haberleri  / Akşam

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe’den 20 milyon euro karşılığında Real Madrid’de transfer olan Arda Güler, 6 ay boyunca sahalardan uzak kalmıştı. Tekrardan geri dönüş yapan Güler, İtalyan teknik direktör Carlo Ancelotti’den beklediği forma şansını bulamadı. Kendini göstermek isteyen milli yıldız yönetime resti çekti. Takımdan ayrılıyor. İşte Arda Güler’in yeni adresi…

Büyük umutlarla Real Madrid’de transfer olan Arda Güler, uzun zamandır sahalarda kendisine yer bulamıyor. Carlo Ancelotti’nin bir türlü gözüne giremeyen milli yıldız sonunda kararını verdi. Real Madrid’de Arda Güler krizi. Yönetime resti çekti. Sezon sonunda takımdan ayrılıyor. 

REAL MADRID’DE ARDA GÜLER KRİZİ 

Akşam’ın İspanyol basınından derlediği habere göre; Teknik direktör Carlo Ancelotti, Arda Güler’in sezon sonunda kiralanmasını istiyor. 

Real Madrid’de Arda Güler krizi! Yönetime resti çekti, işte gideceği yeni takım… - 1. Resim

İspanyol basınında yer alan haberin detaylarında, Arda'nın yönetime, transfer olurken kendisine kiralanmayacağının garantisini verdiklerini bu yüzden Madrid'e transfer olduğunu ve kiralık olarak takımdan asla ayrılmayacağını söylediği yer aldı.

YÖNETİME RESTİ ÇEKTİ! İŞTE GİDECEĞİ YENİ TAKIM 

Peki Arda Güler hangi takıma kiralanacak? Şuan için en büyük aday takım Sevilla. Geçtiğimiz hafta Real Madrid ve Sevilla maçında kritik bir gelişme yaşandı. Sevilla başkanı Arda Güler’i kadrosuna katmak istediği öğrenildi. 

Real Madrid’de Arda Güler krizi! Yönetime resti çekti, işte gideceği yeni takım… - 2. Resim

Arda Güler, Real Madrid formasıyla tüm kulvarlarda 5 maçta sadece 128 dakika sahada kalabildi. 19 yaşındaki oyuncu, bu sürelerde gol veya asist katkısı veremedi.

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Akşam
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Selim ünal 28 Şubat 2024 21:20

İspanyada Kalırsa hayatının yanlışını yapar. Arda gülerin tek gideceği yer almanya. Çünkü Orada vatandaşlarımız onu bağrına basacaktır

Sonraki Haber Yükleniyor...