Altay Bayındır’ın Manchester United kariyeri kısa sürdü! İngiliz basını duyurdu, Süper Lig devine transfer oluyor

Düzenleyen: / Kaynak: Akşam
- Güncelleme:

Spor Haberleri  / Akşam

Büyük umutlarla Fenerbahçe’den İngiliz devi Manchester United’da transfer olan Altay Bayındır, bir türlü istediği forma şansını bulamıyor. Onana’dan kendisine yer bulamayan Altay Bayındır’ın transfer olacağı gündeme gelirken İngiliz basınından çarpıcı bir iddia geldi. Milli yıldız Süper Lig devine transfer oluyor. Fenerbahçe taraftarları sinir krizi geçirecek.

Sezon başında Manchester United’a transfer olan Altay Bayındır, bir türlü aradığı forma şansını bulamadı. Büyük umutlarla gittiği ada ekibinden ayrılma kararı aldı. Altay Süper Lig devine transfer oluyor. 

BÜYÜK UMUTLARLA GİTMİŞTİ… SADECE 1 MAÇA ÇIKABİLDİ 

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den 5 milyon euro bonservisle Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır, kadroda kendisine yer bulamadı. Sadece 1 maça çıkabilen Bayındır kararını verdi. 

Altay Bayındır’ın Manchester United kariyeri kısa sürdü! İngiliz basını duyurdu, Süper Lig devine transfer oluyor - 1. Resim

Geçtiğimiz yaz Fenerbahçe'den 5 milyon euro bonservisle Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır, İngiliz ekibinde aradığını bulamadı. Ada ekibinde yalnızca 1 maçta süre alan ve Andre Onana'nın arkasında kalan milli kaleci istediği şansı bir türlü bulamadı.

ADA EKİBİNDEN AYRILIYOR 

Akşam’ın İngiltere basınından derlediği habere göre; Manchester United'da Andre Onana'nın arkasında kalan Altay Bayındır’ın forma şansı bulabilmesi için takımdan ayrılmak istediği ifade dildi. Milli yıldız sezon sonunda takımdan ayrılabilir. 

Altay Bayındır’ın Manchester United kariyeri kısa sürdü! İngiliz basını duyurdu, Süper Lig devine transfer oluyor - 2. Resim

SÜPER LİG DEVİNE TRANSFER OLUYOR 

Haberde, 25 yaşındaki milli kalecinin Süper Lig'e döneceği ileri sürülürken Galatasaray'ın yıldız file bekçisi için harekete geçtiği belirtildi. Altay'ın sezon sonunda ayrılığına kesin gözüyle bakılıyor. Milli File bekçisinin Galatasaray’a ya da Beşiktaş’a gidebileceği öne sürüldü. 

 

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Akşam
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...