Rıdvan Dilmen'den Jorge Jesus'u sert sözler: Salağız ya biz!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Rıdvan Dilmen'den Jorge Jesus'u sert sözler: Salağız ya biz!

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin İstanbulspor ile oynadığı karşılaşma sonrası Jorge Jesus'a sert tepki gösterdi. İç sahada yaşanan puan kayıplarını hatırlatan Dilmen, Arda Güler üzerinden Portekizli hocayı eleştirdi.

Süper Lig'in 31.haftasında Fenerbahçe evinde İstanbulspor ile 3-3 berabere kalarak şampiyonluk yolunda büyük yara aldı. Galatasaray'ın yaşadığı puan kaybını değerlendiremeyen Sarı-lacivertliler, 2 kez öne geçtiği mücadelede galibiyeti kaçırdı.

Rıdvan Dilmen'den Jorge Jesus'u sert sözler: Salağız ya biz!

RIDVAN DİLMEN: JESUS'UN MAZARETİ YOK

Karşılaşma sonrası TV8,5 kanalında değerlendirmelerde bulunan Rıdvan Dilmen, iç sahada alınan beraberlik ve yenilgileri vurgulayarak Jorge Jesus'u eleştirdi. Süper Lig'de en iyi futbolu Galatasaray'ın oynadığını belirten Dilmen, "Fenerbahçe, evinde Giresunspor'dan 1 gol az yemiş. Nasıl şampiyon olacaksın? Jorge Jesus'un hiçbir mazereti yok bu tablo karşısında. Fenerbahçe'nin bu kadar gol yemeye hakkı yok. Fenerbahçeliler üzgündür tabii, ben de üzgünüm. Ancak ligde son 3 aydır en iyi futbolu oynayan takım Galatasaray, sonra da Beşiktaş" ifadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen'den Jorge Jesus'u sert sözler: Salağız ya biz!

RIDVAN DİLMEN'DEN JESUS'A: SALAĞIZ YA BİZ!

Arda Güler'in son haftalardaki performansını öven Rıdvan Dilmen, "Jorge Jesus dünya çapında teknik direktör ya. Arda Güler'e ders veriyor ve bunu Instagram hesabında paylaşıyor. Biz de bunu yedik. Salağız ya biz, yedik bunu. Ders verme. Sana ders verir o. O kadar iyi futbolcu. Her hafta mahcup ediyor çünkü seni" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...