Roman Abramovich her şeyi göze aldı! Göztepe’ye çılgın teklif

Düzenleyen:
Roman Abramovich her şeyi göze aldı! Göztepe’ye çılgın teklif

SPOR Haberleri

İngiltere hükümeti tarafından uygulanan yaptırımlar sebebiyle sahibi olduğu Chelsea’yi satışa çıkartan Rus oligark Roman Abramovich, Göztepe yönetimi ile masaya oturdu. Pazarlık konusunda görüşmelere başlayan Abramovich, İzmir ekibi için yaklaşık 80-100 milyon euro civarında teklifte bulunduğu öğrenildi.

Sürpriz bir kararla Göztepe başkanlığından istifa eden iş adamı Mehmet Sepil, Perşembe günü Urla’daki tesislerde yönetim ile bir araya geldi. İzmir’e geri dönen Serpil, Ankara’da Rus iş adamı Roman Abramovich’in vekili Türk iş adamı ile yaptığı toplantının detaylarını anlattı. 

SUNULAN RAKAMI BEĞENMEDİLER 

Uluslararası Deloitte Football Money League şirketinin Göztepe kulübü için verdiği teklifin 43 milyon ile 60 milyon dolar arasında olduğu ancak Sepil ve kurmaylarının bu rakamın çok üzerinde bir rakam istediği öğrenildi. 

80-100 MİLYON DOLAR ARASINDA 

Rus milyarder Roman Abramovich ve Göztepe'nin profesyonellerinin piyasa değerlendirmesi yaptığı belirtilirken, pazarlık masasındaki rakamın 80 ila 100 milyon dolar civarında olduğu kulüpten sızan bilgiler arasında.

Roman Abramovich her şeyi göze aldı! Göztepe’ye çılgın teklif

İSTİFADAN GERİ DÖNÜLMESİ İSTENİYOR 

Başkan Sepil, yönetimden bazı kişilerin 'Bırakma' çağrısına rağmen istifadan geri adım atmazken, toplantıda Rus milyarderin Türk temsilcisi ile Ankara'daki bir ofiste yaptığı görüşmelerin tüm detaylarını tek tek kurmaylarına anlattı.

8 yılda 65 milyon dolar civarında bir harcama yapan Sepil'in, Roman Abramovich ile maddiyat dışında kulübün işlevleri ile ilgili pürüzleri gidermeye çalıştığı öğrenildi.

Roman Abramovich her şeyi göze aldı! Göztepe’ye çılgın teklif

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...