Saiss’e iki talip: Fransızlar ve İngilizler devrede

- Güncelleme:
Saiss’e iki talip: Fransızlar ve İngilizler devrede

SPOR Haberleri

Marsilya ve Nottingham Forest kulüpleri, takımdan ayrılmak isteyen Faslı savunma oyuncusu için masaya oturacak. Kara Kartal’ın beklentisi en az 4 milyon avro

Beşiktaş’ın alırken kazandığı (bonservis bedeli ödemeden) ve iyi de verim aldığı Romain Saiss giderken de kulübe para kazandıracak gibi görünüyor. Avrupa’ya gitmek isteyen Faslı stoper için İngiliz takımı Nottingham Forest’in ardından Fransız ekibi Marsilya da devreye girdi. İki kulübün de önümüzdeki günlerde siyah beyazlı kulübün kapısını çalması bekleniyor.

ADA'YA DÖNÜŞ MÜ?

2024’e kadar Beşiktaş ile mukavelesi bulunan Saiss için Ahmet Nur Çebi yönetiminin beklentisi en az 4 milyon avro. Marsilya’nın 3 milyon avroyu gözden çıkardığı ve Nottingham’ın ise nasıl bir rakamla geleceği merak konusu. Güncel piyasa değeri 5 milyon avro olan Faslı savunma oyuncusunun hedefi yeniden İngiltere’ye dönmek ve kariyerini orada noktalamak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...