Seçil Erzan her şeyi itiraf etti! 25 milyon dolar çalındı! Fatih Terim, Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Muslera birikimlerini kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Seçil Erzan her şeyi itiraf etti! 25 milyon dolar çalındı! Fatih Terim, Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Muslera birikimlerini kaybetti

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Aralarında Fatih Terim, Muslera, Arda Turan, Emre Çolak ve Emre Belözoğlu'nun da olduğu futbolda dolandırıcılık davasında eski banka müdürü Seçil Erzan'ın yargılanmasına başlandı. Erzan, ünlü isimlerle yapılan görüşmelerin detaylarını paylaştı.

Galatasaray'ın efsane teknik direktörü Fatih Terim başta olmak üzere Arda Turan, Emre Belözoğlu, Emre Çolak ve Muslera'yı dolandırıldığı iddia edilen eski banka müdürü Seçil Erzan, hakkındaki suçlamalara cevap verdi.

Hakkındaki iddiaları kabul etmeyen Erzan, "Kazandırıken Seçil'dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum." ifadelerini kullandı.

Yüksek kar getirili özel ve güvenilir fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar dolandırdığı iddia edilen banka şube müdürü Seçil Erzan hakim karşısına çıktı.

SEÇİL ERZAN: HER ŞEYİMİ SATTIM

Toplam 25 milyon dolar dolandırıldığı konuşulan Seçil Erzan, "Ben dolandırıcı değilim. Son dönemde bir şeyler ortaya çıktı. Ben Galatasaray kulübüne yakın olduğum için oyuncuların parasını değerlendirme konusunda elimden geleni yapıyordum. Ben insanların parasını üzerime almadım. Birileri beni dolandırdı. Dışarıda parayı değerlendireceğimi düşündüm ve evimi defalarca ipotek ettim. Arabamı sattım her şeyi mi sattım" açıklamasında bulundu.

Seçil Erzan her şeyi itiraf etti! 25 milyon dolar çalındı! Fatih Terim, Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Muslera birikimlerini kaybetti

ARDA TURAN MİLYONLARINI KAYBETTİ

Seçil Erzan tarafından dolandırıldığını belirten Arda Turan, mahkemede söz alarak Erzan'ın kendisini sık sık arayarak parasını bir fona yatırması için ikna etmeye çalıştığını ve sonucunda 13 milyon 900 bin doları kaybettiğini dile getirdi. Arda Turan gibi mağdur duruma düşen Emre Belözoğlu ve Muslera da benzer suçlamalarda bulunarak birikimlerini alamadıklarını söyledi.

İddianamede, müştekilerden Buse Terim Bahçekapılı’nın 190 bin Amerikan Doları verdiği, Emre Belözoğlu’nun bu fona para yatırması için bir kısmını Volkan Bahçekapılı ile göndermek suretiyle toplamda 4 milyon 292 bin doları şüpheli Erzan’a teslim ettiği, Fernando Muslera’nın 1 milyon 200 bin dolar teslim ettiği ancak şüpheli Erzan’ın bu paranın 700 binlik kısmını geri vererek 500 bin dolar dolandırdığı kaydedildi.

Öte yandan, şüpheli Erzan’ın Arda Turan’dan 13 milyon 900 bin dolar nakit elden para alıp sadece 6 milyon 400 bin doları fon getirisi olarak geri vermek suretiyle 7 milyon 500 bin dolandırdığı belirtildi. Şüphelinin Selçuk İnan’dan ise 3 milyon 685 bin dolar alıp bunun 2 milyon 150 binini fon getirisi olarak geri iade ederek toplamda 1 milyon 535 bin dolandırdığı kaydedildi.

Seçil Erzan her şeyi itiraf etti! 25 milyon dolar çalındı! Fatih Terim, Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Muslera birikimlerini kaybetti

'FATİH TERİM'DEN 300 BİN DOLAR ALDIM'

Fatih Terim'den 2020 yılında 300 bin dolar aldığını itiraf eden Seçil Erzan, "O kişi kendisi elden parasını teslim etti, o parayı değerlendiriyordum. Bana verdiği paradan çok fazla istemeye başlayınca hayır diyemedim. İstediği zaman 50-100 bin gibi ona geri gönderiyordum" dedi.

Müştekilerden Fatih Terim'in damadı Volkan Bahçekapılı ise sanık Erzan’ın kendisini en az 3-4 kez aradığını ve ofise davet ettiğini belirterek, "Eşim Buse Terim Bahçekapılı’dan dolayı böyle bir fon olduğunu biliyordum, o zamanlar eşim, benim de girmemi istemişti yoğunluktan girmemiştim. Sanık Erzan beni arayıp paraya ihtiyaç olduğunu, fon olduğunu söyleyince ben de öyle bir param olmadığını söyledim. Fondan kuzenim Emre Belözoğlu’na bahsettim. Ben kendi şahsım olarak kendi paramı vermedim, maddi bir zararım yok ancak burada bir kefalet söz konusu. Bu işe kuzenimi soktum, kendi paramı kaybetsem bu kadar üzülmezdim’’ ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...