Seminerde ortalık karıştı: MHK Başkanı Lale Orta ve hakemler tartıştı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Seminerde ortalık karıştı: MHK Başkanı Lale Orta ve hakemler tartıştı

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Türkiye Futbol Federasyonu Riva Tesisleri'nde gergin anlar yaşandı. Merkez Hakem Kurulu Başkanı Lale Orta ve hakemler arasında anlaşmazlık yaşandı. Çıkan tartışma sonrası seminere ara verildi.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'nun aylık semineri, Riva'da bulunan tesislerde gerçekleşti. TV100'den Mehmet Batuhan Ağır'ın haberine göre; MHK Başkanı Lale Orta ve hakemler arasında tartışma yaşandı.

Toplantıda VAR hakemlerine karşı "Hakemlere 'Ne gördün' diye sormanıza gerek yok, direkt VAR'a çağırın. Sizin gördüğünüz açılarla, yayıncı kuruluştakiler aynı değil. Bizim yayıncı kuruluşta gördüğümüz açılar daha kaliteli." sözlerini kullanan Orta'ya hakemlerde tepki geldi.

RİVA'DA HAKEM KRİZİ

Lale Orta'nın sözlerine hakemler "Hocam, talimat böyle. Bize ne geliyorsa, biz onu görüyoruz." karşılığını verdi. Daha sonra çıkan tartışma sonrası toplantıya 10 dakikalık ara verildi. 

Kaynak: TV100

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...