Serdar Dursun ilk golünü attı, Kadıköy "siuu" çekti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Serdar Dursun ilk golünü attı, Kadıköy "siuu" çekti

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin milli santrforu Serdar Dursun, bu sezon Süper Lig'deki ilk golünü Hatayspor'a attı. Ligde geride kalan bölümde 1'i ilk 11'de olmak üzere 7. maçına çıkan golcü oyuncu, Hatayspor karşısında 86. dakikada golünü atıp Cristiano Ronaldo'nun "Siu" sevincini yaptı. Bu sezon Avrupa'da eleme turlarında 2 gol bulan ve daha sonra gruplar için adı listeye bildirilmeyen Serdar, ligde de takım arkadaşlarının ardında kalmış ve fazla şans bulamamıştı.

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında konuk ettiği Atakaş Hatayspor'u 4-0 ile geçen Fenerbahçe, ligde 2 maç sonra galibiyet sevinci yaşadı.

Dünya Kupası öncesinde ligde son oynadığı müsabakada Giresunspor'a yenilen sarı-lacivertliler, 15. haftada ise deplasmanda Trabzonspor'a mağlup olmuştu.

Ligde son 2 maçta 6 puan yitirerek liderliği kaybeden Fenerbahçe, Hatayspor'u yenerek kötü gidişi sonlandırdı.

Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmaya baskılı başlayan Fenerbahçe, golü 20. dakikada duran toptan Joshua King'in kafa vuruşunda buldu ve 1-0 öne geçti. Üstün oyununu sürdüren sarı-lacivertliler, 26. dakikada Michy Batshuayi ile farkı 2'ye çıkardı ve soyunma odasına bu skorla gidildi.

https://twitter.com/Turkiye_Spor/status/1607828540309000192

İkinci yarıda da üstün oyununu sürdüren Fenerbahçe, rakibine pozisyon vermezken 86. dakikada Serdar Dursun ve 90+5. dakikada Gustavo Henrique'nin golleriyle farkı 4'e çıkardı ve sahadan 4-0 galibiyetle ayrıldı.

Bu galibiyetle puanını 32'ye yükselten Fenerbahçe, maç fazlasıyla yeniden liderliğe yükseldi.

BİR GOL DE VAR'DAN DÖNDÜ

Fenerbahçe'nin Hatayspor karşısında bir golü VAR'dan döndü.

Maçın 68. dakikasında soldan Joshua King'in yerden ortasında altıpas önünde Burak Öksüz'ün ters vuruşunda top ağlara gitti.

Müsabakanın hakemi golden sonra orta noktayı gösterirken, pozisyon VAR'da incelendi. Müsabakanın hakemi golü ofsayt gerekçesiyle iptal etti.

Serdar Dursun ilk golünü attı, Kadıköy "siuu" çekti

BATSHUAYİ 11 GOLE ULAŞTI

Fenerbahçe'nin Belçikalı golcüsü Michy Batshuayi, sarı-lacivertli formayla gollerini sürdürdü. Sarı-lacivertlileri Hatayspor karşısında 26. dakikada 2-0 öne geçiren gole imza atan Batshuayi, ligdeki gol sayısını 6'ya yükseltti.

Fenerbahçe formasıyla kupada 2 golü bulunan tecrübeli santrfor, UEFA Avrupa Ligi'nde de 3 gol atmıştı. Batshuayi, böylece Fenerbahçe'de tüm kulvarlarda 11 gole ulaşmayı başardı.

KİNG 4 AY SONRA GOL ATTI

Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Joshua King, ligde yaklaşık 4 ay sonra gol sevinci yaşadı.

Sezon başında transfer olduğu Fenerbahçe'de lige etkili bir başlangıç yapan 30 yaşındaki hücum oyuncusu, 3 lig maçında 2 gol kaydetmişti. Daha sonra uzun süreli bir sakatlık yaşayan King, Trabzonspor müsabakasıyla dönüş yapmıştı. Söz konusu karşılaşmada gol atamayan King, Hatayspor karşısında ise 116 gün sonra gol buldu.

King, ligdeki gol sayısını da 3'e çıkardı.

Serdar Dursun ilk golünü attı, Kadıköy "siuu" çekti

YERLİ RONALDO SİFTAH YAPTI

Fenerbahçe'nin milli santrforu Serdar Dursun, bu sezon ligde ilk golünü kaydetti.

Ligde geride kalan bölümde 1'i ilk 11'de olmak üzere 7. maçına çıkan golcü oyuncu, Hatayspor karşısında 86. dakikada fileleri havalandırdı.

Bu sezon Avrupa'da eleme turlarında 2 gol bulan ve daha sonra gruplar için adı listeye bildirilmeyen Serdar, ligde de takım arkadaşlarının ardında kalmış ve fazla şans bulamamıştı.

KADIKÖY'DE "JESUS" SESLERİ

Fenerbahçeli taraftarlar, teknik direktörleri Jorge Jesus'a sevgi gösterisinde bulundu.

Maç boyunca ara ara Portekizli teknik adam lehine tezahüratlar yapan taraftarlar, galibiyetin sevincini teknik adamlarıyla kutladı.

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1607822763368091648   

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...