Sivasspor'un galibiyet hasreti 10 maça çıktı! İstanbulspor 1-1 ilerliyor...

Düzenleyen:
Sivasspor'un galibiyet hasreti 10 maça çıktı! İstanbulspor 1-1 ilerliyor...

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 6. haftasında Sivasspor ile İstanbulspor 1-1 berabere kaldı. 0-1 geriye düştüğü maçta 1 puana razı olan Sivasspor bu sezon 10. maçında da galibiyet yüzü göremedi. Alanyaspor'u deplasmanda mağlup ettikten sonra haftayı bay geçen İstanbulspor ise bu zorlu deplasmanda da puanla ayrılmayı başardı. Valon Ethemi'yel 64'te öne geçen İstanbulspor 80'de Ulvestad'ın golüne engel olamadı ve maç 1-1 sona erdi.

SİVASSPOR - İSTANBULSPOR (1-1) ÖZET İZLE

Stat: Sivas 4 Eylül

Hakemler: Hüseyin Göçek, Samet Çavuş, Ata Yıldırım

Demir Grup Sivasspor: Ali Şaşal Vural, Murat Paluli, Goutas, Caner Osmanpaşa, Ziya Erdal (Dk. 46 Robin Yalçın), Njie (Dk. 62 Ahmed Musa), Sabia, Charisis (Dk. 76 Hakan Arslan), Ulvestad, Gradel (Dk. 83 Karol), Yatabare

İstanbulspor: Jensen, Okan Erdoğan, Mehmet Yeşil, Tuncer Duhan Aksu, Oğuzhan Berber (Dk. 90 Kağan Miray Barış), Melih Kabasakal, Muammer Sarıkaya (Dk. 90 Mehremic), Ali Yaşar, Jetmir Topalli (Dk. 81 Emir Kaan Gültekin), Ethemi (Dk. 82 Eber), İbrahim Yılmaz (Dk. 68 Guri)

Goller: Dk. 64 Ethemi (İstanbulspor), Dk. 80 Ulvestad (Demir Grup Sivasspor)

Sarı kartlar: Dk. 16 Ulvestad, Dk. 75 Robin Yalçın (Demir Grup Sivasspor) Dk. 69 Jetmir Topalli, Dk. 75 Ethemi, Dk. 79 Melih Kabasakal (İstanbulspor)

Sivasspor'un galibiyet hasreti 10 maça çıktı! İstanbulspor 1-1 ilerliyor...

ULVESTAD İLK GOLÜNÜ ATTI

Süper Lig'de İstanbulspor ile karşılaşan Sivasspor'da Fredrik Ulvestad rakip fileleri havalandırdı.

Müsabakanın 80. dakikasında deneyimli oyuncu Ulvestad, topu ağlarla buluşturdu. Norveçli oyuncu böylece bu sezonki ilk golünü kaydetti. Mücadeleye 11'de başlayan Ulvestad, golden sonra arkadaşlarıyla sevinç yaşadı. 30 yaşındaki oyuncu, bu sezon 6 lig maçında maçta görev aldı. 1 kez sarı kart gören Ulvestad, 4 kez de ilk 11’de görev aldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...