Son Dakika Basketbol haberleri: Fenerbahçe Alagöz Holding'de Marina Maljkovic ile yollar ayrıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son Dakika Basketbol haberleri: Fenerbahçe Alagöz Holding'de Marina Maljkovic ile yollar ayrıldı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Alagöz Holding'i geçen sezon hem ligde hem de Euroleague'de şampiyon yapan Sırp koç Marina Maljkovic ile yollar ayrıldı. Sarı-Lacivertliler'den yapılan açıklamada "Marina Maljkovic, 21 Ağustos 2023 tarihinde görevinden ayrılmak istediğini haklı bir sebep olmaksızın kulübümüze iletmiştir" dendi.

Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı'nda Sırp başantrenör Marina Maljkovic ile yollar ayrıldı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Marina Maljkovic'in görevinden ayrılma talebinde bulunduğu belirtilerek, şöyle denildi:

"Sezonu iki kupayla tamamlayan, Avrupa Ligi şampiyonluğuyla kadın basketbolunda kulübümüzün vizyonunu ortaya koyan, dünyaca ünlü isimleri kadrosunda bulunduran takımımızda, Marina Maljkovic Nisan 2022'den itibaren koçluk görevini yürütmekteydi. Marina Maljkovic'in kulübümüz ile 2023-24 sezonunu da kapsayan kontratı bulunması sebebiyle, takımımızın yeni sezon yapılanması ve planlaması kendisi ile birlikte yürütülmüştür.

Buna rağmen Marina Maljkovic, 21 Ağustos 2023 tarihinde görevinden ayrılmak istediğini haklı bir sebep olmaksızın kulübümüze iletmiştir. Bu doğrultuda sözleşmesi sonlandırılmıştır. Marina Maljkovic"e Avrupa ve Türkiye Ligi şampiyonluğu ile noktalanan 2022-23 sezonunda verdiği emekler için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

ÇİFTE ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi’ni final serisinde 3-0 yenerek mutlu sona ulaştı. Sarı-lacivertliler, Avrupa Ligi şampiyonluğunun ardından ligde de şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Son Dakika Basketbol haberleri: Fenerbahçe Alagöz Holding'de Marina Maljkovic ile yollar ayrıldı

https://twitter.com/fbkadinbasket/status/1694734059119747253

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...