Son Dakika Basketbol haberleri: James Anderson bu sezon Manisa BBSK'da

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Son Dakika Basketbol haberleri: James Anderson bu sezon Manisa BBSK'da

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

2023-2024 sezonunda FIBA Europe Cup ve Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde mücadele edecek olan Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, kariyerinde iki EuroLeague ve iki Basketbol Süper Ligi şampiyonluğu yaşamış James Anderson'ı kadrosuna kattı.

Anadolu Efes'te 4 sezon forma giydikten sonra geçen yaz İspanya'nın Murcia takımına transfer olan Amerikalı basketbolcu James Anderson, Türkiye'ye Manisa BBSK formasıyla geri döndü.

2023-2024 sezonunda FIBA Europe Cup ve Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde mücadele edecek olan Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, 34 yaşındaki skorer oyuncuyla 1 yıllık sözleşme imzaladı.

https://twitter.com/mbbskbasketbol/status/1695762616893775983

DAÇKA'NIN SAYI MAKİNESİYDİ

Ege temsilcisi, kariyeri boyunca NBA'de San Antonio Spurs, Houston Rockets, Philadelphia 76ers, Sacramento Kings ile Turkish Airlines EuroLeague'de Zalgiris Kaunas, Darüşşafaka, Khimki Moskova ve Anadolu Efes formaları giymiş tecrübeli forvet James Anderson'ı resmen açıkladı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...