Son dakika Beşiktaş haberi: Rachid Ghezzal Adana Demirspor maçında kadroda olacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika Beşiktaş haberi: Rachid Ghezzal Adana Demirspor maçında kadroda olacak

SPOR Haberleri

Son dakika Beşiktaş haberi: Siyah-Beyazlılar Spor Toto Süper Lig’in 35.haftasında Adana ekibiyle deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla başladı. Sakatlığını atlatan Rachid Ghezzal da takımla çalışmalara başladı. Bu sezon uzun bir sakatlık dönemi yaşayan Cezayirli yıldız yalnızca 11 maça çıkabilmişti.

Beşiktaş'ta sakatlığı nedeniyle son 2 maçı kaçıran Rachid Ghezzal, Adana Demirspor maçında forma giyebilir.

Siyah-Beyazlılar Spor Toto Süper Lig’in 35.haftasında Adana ekibiyle deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla başladı. Teknik direktör Şenol Güneş’in yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı.

İdman, düz koşu çalışmasıyla başladı. Pas çalışmasıyla devam eden antrenman, minyatür kale ve dar alanda taktiksel çift kale maç ile tamamlandı.

https://twitter.com/Besiktas/status/1658159270632861711

GHEZZAL TAKIMLA ÇALIŞTI

Beşiktaş'ta sakatlığını atlatan Rachid Ghezzal da takımla çalışmalara başladı. Bu sezon uzun bir sakatlık dönemi yaşayan Cezayirli yıldız yalnızca 11 maça çıkabildi.

Siyah-beyazlılar, Spor Toto Süper Lig’in 35'inci hafatasında Adana Demirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yarın saat 11.00’de yapacağı antrenmanla devam edecek.

Son dakika Beşiktaş haberi: Rachid Ghezzal Adana Demirspor maçında kadroda olacak

Beşiktaş'ın Lingard için görüşmelere başladığı iddia ediliyor.

JESSE LİNGARD İDDİASI

Beşiktaş 2023-24 sezonunun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Yeni sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Beşiktaş'ta gündeme sürpriz bir ismin girdiği iddia edildi.

Sabah'ta yer alan habere göre Beşiktaş'ın Jesse Lingard'ın peşinde olduğu iddia edildi. Nottingham Forest ile sözleşmesini tamamlamaya hazırlanan İngiliz 10 numara, sezon sonunda boşa çıkacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...