Son Dakika Süper Lig transfer haberleri: Kasımpaşa Burnley'den Samuel Bastien'i kadrosuna kattı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Son Dakika Süper Lig transfer haberleri: Kasımpaşa Burnley'den Samuel Bastien'i kadrosuna kattı

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Kasımpaşa Burnley'den Samuel Bastien'i transfer etti. İngiliz ekibinin geçen yaz Belçikalı teknik direktör Vincent Kompany'nin isteğiyle Standard Liege'den transfer ettiği 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Burnley'nin Premier League'e yükseldiği sezon Championship'te 18 maça çıkmıştı.

Kasımpaşa transferin son gününde İngiliz ekibi Burnley'den 26 yaşındaki Demokratik Kongolu orta saha oyuncusu Samuel Bastien'i renklerine bağladı.

Lacivert-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, 27 yaşındaki futbolcunun, sağlık kontrollerinin ardından kendisini Kasımpaşa'ya bağlayan imzayı attığı belirtildi.

Anderlecht, Avellino, Verona, Standard Liege ve Burnley formalarını giyen Demokratik Kongolu futbolcu, 8 kez de milli takımda oynadı. Burnley formasıyla geçtiğimiz sezon 18 lig, 6 da kupa maçında boy gösteren Samuel Bastien, bu karşılaşmalarda 2 gol atarken 1 de asist yaptı.

https://twitter.com/kasimpasa/status/1702729105450418261

5. HAFTADA RAKİP ALANYASPOR

Süper Lig'e 4 maçta 5 puanla başlayan Kasımpaşa transfer penceresi kapanmadan forvet hattına iki takviye yapmıştı

Lacivert-Beyazlılar KV Mechelen'den 25 yaşındaki Belçikalı forvet Julien Ngoy'u  ve Fransa'nın Auxerre takımından 32 yaşındaki forvet Nuno Da Costa'yı renklerine bağladığını duyurmuştu.

Teknik direktör Kemal Özdeş yönetimindeki Kasımpaşa, Süper Lig'in 5. haftasında pazar günü Alanyaspor'a konuk olacak.

https://twitter.com/kasimpasa/status/1702359843997175869

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...