Sümeyye Boyacı İslami Dayanışma Oyunları'nda altın madalya kazandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Sümeyye Boyacı İslami Dayanışma Oyunları'nda altın madalya kazandı

SPOR Haberleri  / İHA

Eskişehirli milli yüzücü Sümeyye Boyacı, Konya’da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları S4-10 kadınlar 100 metre serbest finalinde altın madalya kazandı.

Konya’da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları’nda mücadele eden Eskişehirli milli yüzücü Sümeyye Boyacı; S4-10 sınıfı kadınlar100 metre serbest stil finalinde altın madalyanın sahibi oldu. Başarılı rekortmen sporcu Boyacı; 3 altın ve 1 gümüş madalya ile İslami Dayanışma Oyunları’nı tamamladı.

TÜRK SPORCULARDAN YÜZMEDE 3 ALTIN, 2 GÜMÜŞ

Konya Olimpik Yüzme Havuzu'nda gerçekleşen yarışlarda Türk sporcular 3 altın, 2 gümüş madalya aldı.

Kadınlar S4-10 sınıfı 100 metre serbest stilde ilk 2 sırayı Türk sporcular elde etti. Sümeyye Boyacı altın, Sevilay Öztürk ise gümüş madalya kazandı. SM4 sınıfı 150 metre bireysel karışık finalinde Emine Avcu, altın madalya elde etti.

Erkekler S4-10 sınıfı 100 metre serbest stilde Koral Berkin Kutlu da altın madalyaya uzandı. SM4 sınıfı 150 metre bireysel karışıkta ise Hamit Demir gümüş madalyayı boynuna taktı.

Sümeyye Boyacı İslami Dayanışma Oyunları'nda altın madalya kazandı

BAYRAK TAKIMI'NDAN BRONZ

Konya’da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları’nda, aralarında Eskişehirli milli atlet Edanur Tulum’un da olduğu Türk Milli Karışık Bayrak Takımı, bronz madalyanın sahibi oldu.

Oğuzhan Kaya, Sinan Ören, Büşra Yıldırım ve Edanur Tulum’dan oluşan milli ekip, 4x400 metre mesafeyi 3.22.90 saliselik derece ile tamamlayarak; pistten bronz madalya ile ayrıldılar.

MUHAMMET AKDENİZ'DEN GÜMÜŞ

Eskişehirli milli güreşçi Muhammet Akdeniz, Konya’da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları’nda gümüş madalyanın sahibi oldu.

Serbest Stil 79 kilogram sıkletinde mindere çıkan Akdeniz, final müsabakasında karşılaştığı rakibi İranlı Savadhouki Ali Bakhtiar’a 10-6 yenilerek, sahadan gümüş madalya ile ayrıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...