Fenerbahçe'nin 5 yıldızlı formasının ardından TFF harekete geçti! 1959 öncesi araştırılacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fenerbahçe'nin 5 yıldızlı formasının ardından TFF harekete geçti! 1959 öncesi araştırılacak

SPOR Haberleri

Bu sene sahaya 5 yıldız forma ile çıkma kararı alan Fenerbahçe'nin ardından Türkiye Futbol Federasyonu dikkat çeken bir adım attı. Federasyon 1959 yılları öncesinde kazanılan şampiyonlukların araştırılması için komisyon kurdu.

Başta Fenerbahçe olmak üzere birkaç kulüp 1959 yılı öncesinde kazanılan şampiyonlukların sayılması gerektiğini dile getirdi. Ardından Sarı-Lacivertliler ise bu durumu resmi makamlara taşıdı. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan konuyla ilgili son dakika açıklaması geldi. TFF, 1959 yılında başlayan Süper Lig'den önce oynanan turnuvalar için araştırma komisyonu kurulacağını duyurdu.

1959 YILI ÖNCESİ ARAŞTIRILACAK

Federasyon'dan yapılan açıklamada, "Türk futbolunun acil çözüm bekleyen konularına ilişkin çözüm odaklı bir anlayışla somut adımlar atmayı sürdüren Türkiye Futbol Federasyonumuz tarafından, 1959 yılında Türkiye 1. Futbol Ligi olarak başlayan ve Süper Lig olarak devam eden ligin, 1959 öncesi ve sonrasındaki başarı kriterleri ile resmî statüsünü değerlendirmek üzere özel bir komisyon oluşturulmasına karar verilmiştir." ifadeleri yer aldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
İlyas16 Temmuz 2023 08:56

Saçma hukuksuz kuralsız kanunsuz kurallar belli verilemez amatörden yıldız vermek

Mustafa yilmaz15 Temmuz 2023 23:22

Yıldızla şampiyon olunuyorsa taksinlar araştırmaya gerek yok bizim kupalarimiz onlarında yıldızları olsun çok gormeyin

Sonraki Haber Yükleniyor...