TFF'den yabancı sınırı açıklaması! Mehmet Büyükekşi beklenen tarihi duyurdu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
TFF'den yabancı sınırı açıklaması! Mehmet Büyükekşi beklenen tarihi duyurdu

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... TFF 1. Lig şampiyonu Samsunspor'a kupasını vermek için Samsun'a giden Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, gelecek sezon uygulanacak yabancı oyuncu sınırlaması hakkında açıklamalarda bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF 1.Lig şampiyonu Samsunspor'a kupasını vermek üzere Samsun'a gitti. Burada basın mensuplarının sorularını cevaplayan Büyükekşi, merakla beklenen yabancı futbolcu sınırı hakkında beklenen açıklamayı yaptı.

TFF'DEN YABANCI KURALI AÇIKLAMASI

Süper Lig'de 2023-2024 sezonunda uygulanacak yabancı oyuncu kuralı hakkında konuşan Mehmet Büyükekşi, "Süper Lig'de seneye yabancı kuralı nasıl işlenecek onunla ilgili onları çalışıyoruz. Önümüzdeki hafta inşallah açıklayacağız. Kulüplerimizle de toplantılar yapıyoruz. Yönetim kurulunda karar alıp kamuoyuna açıklayacağız" dedi.

TFF'den yabancı sınırı açıklaması! Mehmet Büyükekşi beklenen tarihi duyurdu

MEHMET BÜYÜKEKŞİ: 11 YILLIK ÖZLEM VARDI

Gelecek sezon Süper Lig'de mücadele edecek olan Samsunspor'u tebrik eden Mehmet Büyükekşi, "11 yıllık bir özlem vardı. Samsunspor yıllarca Süper Lig'de mücadele etmiş bir takım. Şimdi Samsunspor tekrar bu yıl, bu imkanı Samsun'a getirmiş oldu. Bugün de akşam kupasını vereceğiz. Bu kupanın başka bir özelliği de var. 2023, cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümü. Atatürk'ün ilk milli mücadeleyi başlattığı 19 Mayıs Samsun olmasının yanı sıra ayrıca bir konu daha var. O da Türkiye Futbol Federasyonu'nun da 100. kuruluş yıl dönümü. Hepsi bir araya geldi. 19 Mayıs'ta Mustafa Kemal Atatürk'ün buraya gelmesi, 100. yılda Samsunspor'un Süper Lig'e çıkması, hepsi böyle güzel bir tevafuk oldu. Onun için özellikle Yüksel Yıldırım başkanımızı, yönetim kurulunu, teknik direktörü ve futbolcuları ayrı ayrı tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah önümüzdeki yıl güzel bir mücadele gösterir Samsunspor. Fair-play içerisinde Süper Lig'e renk katar diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...