Thomas Tuchel: Galatasaray’ın kadrosu çok güçlü, işimiz kolay değil

Düzenleyen: / Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
- Güncelleme:
Thomas Tuchel: Galatasaray’ın kadrosu çok güçlü, işimiz kolay değil

SPOR Haberleri  / İHLAS Haber Ajansı

Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel, yarınki Galatasaray maçı öncesi Mauro Icardi için "Bana gelen bilgi oynamayacağı yönünde” dedi. Alman çalıştırıcı, "Galatasaray’ın kadrosu çok güçlü. Zorlu bir maç bizi bekliyor" diye ekledi.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'na 2'de 2'yle başlayan Bayern Münih üçüncü maçında yarın deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak. Alman devi bugün akşam saatlerinde İstanbula geldi.

Zorlu mücadele öncesi Bayern Münih'in 50 yaşındaki teknik direktörü Thomas Tuchel, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"GALATASARAY'IN KADROSU ÇOK GÜÇLÜ"

Şampiyonlar Ligi’nde final yolunda adım adım gitmelerini gerektiğine vurgu yapan Alman çalıştırıcı, “Galatasaray’ın kadrosu çok güçlü. Zorlu bir maç bizi bekliyor. Gruptan çıkmak için yeterli gücümüz ve kalitemiz var. Bu yüzden amacımız gruplardan çıkmak. En az sakat oyuncuyla maçları tamamlamak istiyorum. Yarınki maç zorlu olacak. Son 2 maçta yenilmeyen bir takıma karşı oynayacağız. Çok gülü oyunculara sahipler. Bizi yarın zor bir maç bekliyor. Şampiyonlar Ligi zor bir arena” ifadelerini kullandı.

EKSİKLER VAR AMA SORUN YOK

Tuchel, hücum hattında çok güçlü futbolculara sahip olduklarını aktararak, “Onları hem ileride hatta hem de kenarlarda kullanabiliriz. Taktiksel bağlılığa önem göstermeliyiz. Bazı oyuncularımız eksik. Sakatlardan yoksun bir maç olacak ama yerlerine oynayacak oyunular ellerinden gelen mücadeleyi verecektir” cümlelerine yer verdi.

MAZRAOUİ AÇIKLAMASI

Filistin’e destek paylaşımı yapan Faslı oyuncu Noussair Mazraoui’nin herhangi bir ceza almayacağını söyleyen Thomas Tuchel, “Onunla görüştük. Kesinlikle herhangi bir ceza sebebiyle yalnız antrenman yapmadı. Mili takımdan geldiği için ayrı antrenman yaptı. Çok derin konulara girmekten ziyade biz Bayern Münih olarak bir açıklama yaptık. O bizim oyuncumuz. Kesinlikle cezai bir durum olmayacaktır” dedi.

https://twitter.com/FCBayern/status/1716447204196458865

"ICARDİ OYNAMAYACAK DİYE DUYDUM"

Galatasaray’da, Arjantinli golcü Mauro Icardi’nin yarın oynayıp oynamamasının taktik anlayışlarını nasıl etkileyeceği yönünde bir soruya Tuchel, “Son aldığım bilgiler sakat olduğuyla ilgili. Tabii ki yarın bir yarım saat oynarsa da tehlikeli bir oyuncu. Fark oluşturacak, skoru değiştirecek bir oyuncu. Şampiyonlar Ligi’nde, Galatasaray’ın böylece muazzam bir oyuncuya sahip olması önemli. Agresif, hareketli ve hücumsal seviyesi iyi. Maça etki edecek bir oyuncu. Futbola duygusal olarak bağlanmış bir futbolcu. Kendisiyle beraber çalıştığım için bunları söylüyorum. Bana gelen bilgi oynamayacağı yönünde” cevabını verdi.

https://twitter.com/Turkiye_Spor/status/1716534395845095767

"FENERBAHÇE'Yİ TAKİP EDİYORUM"

Teknik adamlık kariyerinde daha önce Galatasaray’a karşı oynadığı maçlarda çok etkilendiğini de anlatan tecrübeli teknik adam, “Kendilerini çok geliştirdiler. Saha içi organizasyonları iyi seviyede. Derin bir futbol anlayışına sahipler. Fenerbahçe’yi de takip ediyorum. Türk futbolu gelişim içinde. Galatasaray çok köklü, dünya çapında bir takım. Taraftarları çok ateşli. Onlara karşı en iyi mücadelemizi vermemiz gerekiyor” diye konuştu.

"GALATASARAY'I YENMEK İSTİYORUZ"

Galatasaray’ın grupta oynadığı Kopenhag ve Manchester United müsabakalarını değerlendiren Tuchel, “Gerçekten çok zorlu, özellikle Old Trafford’da Manchester United gibi dünya çapındaki bir takıma karşı inanılmaz bir futbolla ve hak edilmiş bir şekilde galibiyet aldılar. İki köklü takımın maçı zorlu geçti. Çok agresif ve hızlı hücumların olduğu bir maçtı. Galatasaray, Manchester United’a karı oynadığı oyunla insanları tatmin etti. Bizim de 6 puanımız var. Tabii ki Galatasaray’a karşı galip gelmek istiyoruz” açıklamasını yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...