Trabzonspor - Antalyaspor maçına bilet bulmak mümkün değil!

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr / AA
Trabzonspor - Antalyaspor maçına bilet bulmak mümkün değil!

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr / AA

Trabzonspor'un cumartesi günü evinde Antalyaspor ile oynayacağı maçın biletleri satışa çıktı, Bordo-Mavili taraftarlar sahurdan itibaren bilet kuyruğuna girmeye başladı. Çekilen çile, yıllar süren şampiyonluk hasretinin dineceği güne tanıklık etmek için...

Trabzonspor'un evinde şampiyonlğunu ilan edeceği maç olarak görülen Antalyaspor maçına bilet bulmak için Bordo-Mavili taraftarlar yarışa girdi. Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında 30 Nisan Cumartesi günü oynanacak maçın biletlerinin saat 13.00'te satışa sunulacağını açıklaması üzerine Trabzonspor taraftarları, sabah erken saatlerden itibaren 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı'ndaki bilet satış gişesine geldi. Gişe önünde kuyruk oluşturan taraftarlar, karşılaşmayı tribünlerden izleyebilmek için bilet alabilecekleri saati bekledi.

Sürmene ilçesinden gelen Orhan Ateş, "Çok heyecanlıyız. Biletleri bekliyoruz, bilet alacağız. 1976'dan beri Trabzonspor'un şampiyonluklarını gördüm. O günden bugüne Trabzonspor'un peşindeyiz, bizim gururumuz, heyecanlıyız, çok özlediğimiz bir şampiyonluk. Sabah namazından beri bilet almak için bekliyoruz." dedi.

TRABZONSPOR - ANTALYASPOR BİLETLERİ KAÇ PARA?

Sadece şampiyon olacağı için değil her zaman Trabzonspor'u desteklediğini dile getiren bedensel engelli Fatma Büşra Çiçek de bordo-mavili takım için bilet gişesinde daima beklediklerini söyledi. Çiçek, sabah 07.00'den itibaren bilet almak için beklediğini anlatarak, "Biz 7'den 70'e değil daha anne karnından başlayıp mezara kadar da bu sevgiyi yaşıyoruz. Şu an gerçekten tüylerim diken diken, ne diyeceğimi de bilmiyorum. Hayırlısıyla inşallah bu sene şampiyon olacağımıza inanıyorum." diye konuştu.

Bedensel engelli arkadaşının da saat 04.00'ten itibaren bilet almak için beklediğini ifade eden Çiçek, Trabzonspor yönetiminin engelli taraftarlar için kolaylık sağlamasını istedi.

Bilet fiyatları şu şekilde belirlendi.

VIP Platinum: 5.000 TL

VIP Gold: 4.000 TL

VIP Silver: 3.000 TL

Batı: 2.000 TL

Doğu: 1.250 TL

Fırtına: 750 TL

Kale Arkası: 500 TL

UÇAKLAR EK SEFER DÜZENLEYECEK

Öte yandan, İstanbul - Trabzon uçuşlarındaki yoğunluk nedeniyle ek sefer koyulacağı öğrenildi. Türk Hava Yolları ve diğer şirketlerin Trabzon uçuşlarına bilet bulmak maç bileti bulmaktan daha zor hale geldi.

Trabzonspor - Antalyaspor maçına bilet bulmak mümkün değil!

BİLETLER KAPIŞ KAPIŞ TÜKENDİ

Trabzonspor'da 40 bin 782 biletin, 27 bin 958 adeti kombine olarak daha önceden satıldığı için Antalyapor karşılaşmasında misafir tribünü dahil 12 bin 824 bilet satışa açıldı. Gişelerden ve Passolig'den saat 13.00'te satışa açılan biletlerin tamamı 26.83 saniyede tükendi.

"12.59'DA SAYFAYI YENİLEDİĞİMDE BİTMİŞTİ"

Arkadaşları için bilet almaya çalıştığını söyleyen taraftar Gürkan Yayla, "İl dışından ve yurt dışından gelecekler olduğundan yoğunluk olacağı belliydi. İl dışından arkadaşlarıma bilet alacaktım. İnternetten biletin satışa çıkma saatine 13.00 demişlerdi. 12.59'da sayfayı yenilediğimde bitmişti. Herhalde 10 saniye içinde bitti, alamadım" dedi.

Bilet gişesine bilet almaya gelen Soner Atmaca ise "Biletler tükendi. Engelli olduğum için engelle bileti alabildim. Engelli biletleri sadece gişelerde satılıyor, başka yerden alamıyorum. Bilet gişesin itiş kakış olduğu için sakatlanabilirdim. Yine de Trabzonspor için değer" diye konuştu.

Trabzonspor - Antalyaspor maçına bilet bulmak mümkün değil!

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr / AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...