Trabzonspor Anthony Nwakaeme ile anlaştı! İmza atması bekleniyor

Düzenleyen:
Trabzonspor Anthony Nwakaeme ile anlaştı! İmza atması bekleniyor

SPOR Haberleri

Trabzonspor, Nwakaeme ile yapılan 2 aylık görüşmelerde sona geldi. Başarılı performansıyla Trabzonspor’un vazgeçilmesi haline gelen Nwakaeme ile yıllık 1,5 milyon Euro ve artı bonuslar içeren 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor. Yıldız oyuncunun menajerinden de yeşil ışık gelmiş durumda.

Trabzonspor transfer döneminde sona gelirken, Bordo-Mavililer Anthony Nwakaeme için harekete geçti. Yıldız oyuncunun 2 aydır menajeriyle yapılan görüşmelerde sona gelindi. 

PRENSİP ANLAŞMASINA VARILDI

2 aydır devam eden görüşmelerde sona gelindi. Nijeryalı futbolcunun menajeri, yıllık 3 milyon Euro teklifle kapıyı aralamıştı. Yapılan teklifte pazarlık dahi yapmayan Trabzonspor yönetimi, Nwakaeme ile prensip anlaşmasına vardı. 

NWAKAEME’DEN OLUMLU CEVAP GELDİ 

Trabzonspor son iki sezondur yabancı oyunculara tavan fiyat olarak Nwakaeme’nin aldığı 1 milyon 500 bin Euro baz alınırken hiçbir yabancı futbolcuya bu rakamın üzerinde maaş verilmedi.
Görüşmelerde yıldız oyuncunun menajeri Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın da devrede olduğu restine rağmen yapılan teklifte geri adım atmayan Başkan Ağaoğlu’na Nwakaeme’nin olumlu cevap aldıklarını söyledi. 

Trabzonspor Anthony Nwakaeme ile anlaştı! İmza atması bekleniyorBu sezon bordo-mavili formayla çıktığı 22 maçta, 7 gol 7 asistlik performans sergiledi.

1 YILI OPSİYONLU 3 YILLIK YENİ SÖZLEŞME 

Anlaşılan sözleşmede, 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık olarak hazırlandığı öğrenildi. Sözleşme dahilinde 32 yaşındaki Nijeryalı oyuncunun yıllık ücretinin yine 1 milyon 500 Bin Euro olacağı fakat bonuslarda iyileştirmeye gidileceği ifade edildi. İmzaların Konyaspor maçı öncesi atılması bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...