Trabzonspor aradığı hocayı Hırvatistan'da buldu! Nenad Bjelica Türkiye'ye geliyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Trabzonspor aradığı hocayı Hırvatistan'da buldu! Nenad Bjelica Türkiye'ye geliyor

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş ile 0-0 berabere kalan Trabzonspor'da teknik direktör belirsizliği sona eriyor. Bordo-mavililer, Hırvatistanlı Nenad Bjelica ile prensip anlaşmasına vardı.

Sergen Yalçın, Andrea Pirlo ve Vincenzo Montella gibi isimlerle temasa geçen Trabzonspor, sürpriz bir isimle prensip anlaşmasına vardı. A Spor'un haberine göre; Hırvatistanlı teknik direktör Nenad Bjelica ile prensip anlaşmasına varıldı. Şu an boşta olan 51 yaşındaki hocanın Türkiye'ye davet edildiği öğrenildi.

Trabzonspor aradığı hocayı Hırvatistan'da buldu! Nenad Bjelica Türkiye'ye geliyor

BJELICA TRABZONSPOR'DA 

Bir dönem Fenerbahçe ile de sık sık anılan Bjelica, son olarak ülkesinin NK Osijek'i çalıştıran Bjelica, Ağustos ayında takımdan ayrılmıştı. En parlak dönemini Dinamo Zagreb'te geçiren Hırvat hoca, toplam 3 kupa kazanarak taraftarın özel sevgisini kazandı.

Zagreb'te toplam 99 maça çıkan Bjelica, 71 galibiyet, 15 beraberlik ve 13 yenilgi alarak maç maçı 2.30 puan ortalaması yakaladı.

Kısa sürede şehre gelmesi beklenen Bjelica'nın yönetimle son detayları konuşarak tesisleri gezmesi bekleniyor. Geçtiğimiz hafta Sergen Yalçın ile İstanbul'da görüşen Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, yüksek maaş beklentisi nedeniyle masadan kalkmıştı.

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...