Trabzonspor'da açılışa Denswil imzası

- Güncelleme:
Trabzonspor'da açılışa Denswil imzası

SPOR Haberleri

Bordo mavililer sezonun açılışında Hollandalı stoperinin attığı golle üç puanı kazandı. Karadeniz ekibi çok hızlı başladığı maçın ikinci yarısında hücuma çıkmakta zorlandı

UĞUR AKTAN'IN HABERİ - Trendyol Süper Lig’de sezonun ilk maçı Trabzonspor ile Antalyaspor arasında oynandı. Ev sahibi ekip genelinde üstün oynadığı karşılaşmadan 1-0’lık skorla galip ayrılarak sezona üç puanla ‘merhaba’ dedi. Bordo mavililer karşılaşmaya oldukça baskılı başladı ve bunun da meyvesini henüz 10’uncu dakikada gelen golle aldı.

ANTALYA DENGELEDİ

Kornerden gelen topa çok iyi yüselen Denswil’in kafa şutu filelerle buluştu. Golden sonra 10-15 dakika daha baskısına devam eden Trabzonspor karşısında misafir ekip oyunu dengeledi. İlk yarının son bölümünde Antalyaspor’un baskısı vardı ancak bordo mavililer topu rakibe bıraksa da kalesinde pozisyon vermedi.

NET FIRSATLAR

Antalyaspor ikinci yarının başında iki net fırsatı gole çeviremedi. Helton Leite ceza sahası dışından gelen etkili şutlarda yaptığı kurtarışlarla dikkati çekti. Trabzonspor ligin ilk maçının özellikle ilk yarıdaki tempolu ve hırslı oyunuyla umut verdi anma ikinci yarıda hücuma çıkmakta zorlandı. Antalyaspor ise hücumda bitirici olamamanın sıkıntısını çekti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...