Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Ertuğrul Doğan'ın planı hazır: Trabzonspor'da büyük değişim yolda

Ertuğrul Doğan'ın planı hazır: Trabzonspor'da büyük değişim yolda

Bordo mavili takımda ilk olarak takım bütçesi düşürülecek. Bunun için kiralıklar, sözleşmesi bitenler ve talibi olanlar gidecek, gençler gelecek.

Kaydet
a- | +A

Trabzonspor’da yeni yönetimin dümene geçmesi için artık sayılı günler kaldı. Seçime tek aday olarak giren asbaşkan Ertuğrul Doğan, şimdide kısa ve orta vadeli planlarını yaptı. 40 milyon avro civarındaki takım bütçesini 25 milyon avrolara düşürmek zorunda olduklarını söyleyen Doğan, ilk olarak sözleşmesi sona eren Marek Hamsik ile takımda kiralık olarak oynayan Gbamin, Yusuf Yazıcı ve Naci Ünüvar ile yolları ayıracak. Yeni yönetim bu oyuncularla devam etmeyi düşünmüyor.

SCOUT EKİBİ ARAYIŞTA

Kasımpaşa’da kiralık olarak oynayan Koita ile de yollar ayrılacak. Sonrasında ise gözler transfer potansiyeli olan oyunculara çevrilecek. Vitor Hugo, Bruno Peres, Bakasetas, Trezeguet gibi isimlerin yanı sıra Abdülkadir Ömür ile Uğurcan Çakır iyi bir teklif gelmesi durumunda elden çıkarılacak. Yönetim bunların yerine takıma genç ve maliyeti ucuz ancak potansiyeli yüksek oyuncular kazandıracak. Yönetimin şimdiden scout ekibini genç isimler için görevlendirdiği öğrenildi.

BAKMADAN GEÇME
Trabzonspor
HABER

Trabzonspor'da yeni teknik direktör belli oldu! Beşiktaş ve Galatasaray'da çalışmıştı

Trabzonspor
HABER

Trabzonspor'da Ertuğrul Doğan öncelik olarak maliyeti düşürecek

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.