Ertuğrul Doğan'ın planı hazır: Trabzonspor'da büyük değişim yolda

- Güncelleme:
Ertuğrul Doğan'ın planı hazır: Trabzonspor'da büyük değişim yolda

SPOR Haberleri

Bordo mavili takımda ilk olarak takım bütçesi düşürülecek. Bunun için kiralıklar, sözleşmesi bitenler ve talibi olanlar gidecek, gençler gelecek.

Trabzonspor’da yeni yönetimin dümene geçmesi için artık sayılı günler kaldı. Seçime tek aday olarak giren asbaşkan Ertuğrul Doğan, şimdide kısa ve orta vadeli planlarını yaptı. 40 milyon avro civarındaki takım bütçesini 25 milyon avrolara düşürmek zorunda olduklarını söyleyen Doğan, ilk olarak sözleşmesi sona eren Marek Hamsik ile takımda kiralık olarak oynayan Gbamin, Yusuf Yazıcı ve Naci Ünüvar ile yolları ayıracak. Yeni yönetim bu oyuncularla devam etmeyi düşünmüyor. 

SCOUT EKİBİ ARAYIŞTA

Kasımpaşa’da kiralık olarak oynayan Koita ile de yollar ayrılacak. Sonrasında ise gözler transfer potansiyeli olan oyunculara çevrilecek. Vitor Hugo, Bruno Peres, Bakasetas, Trezeguet gibi isimlerin yanı sıra Abdülkadir Ömür ile Uğurcan Çakır iyi bir teklif gelmesi durumunda elden çıkarılacak. Yönetim bunların yerine takıma genç ve maliyeti ucuz ancak potansiyeli yüksek oyuncular kazandıracak. Yönetimin şimdiden scout ekibini genç isimler için görevlendirdiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...