Trabzonspor'da Orhan Ak istifa etti! "Takımla vedalaştım. Bazen olmuyor, değiştiremiyorsunuz"

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Trabzonspor'da Orhan Ak istifa etti! "Takımla vedalaştım. Bazen olmuyor, değiştiremiyorsunuz"

SPOR Haberleri

Son Dakika Trabzonspor Haberi I Trabzonspor'da Ertuğrul Doğan yönetiminin teknik direktörlüğe getirdiği Orhan Ak, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Ankaragücü yenilgisinin ardından istifa etti. Abdullah Avcı'nın yardımcısı, 3-1'lik yenilginin ardından "Bir yere getiriyorsunuz, golden sonra dağılmalar oluyor. Mental sorunu çözemedik. Başkanıma ulaşamadım ama Zeyyat Bey ile haber yolladım. Takımla vedalaştım. Kulübe zarar vermemek, önünü açmak lazım" sözleriyle istifasını açıkladı.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde MKE Ankaragücü ile Trabzonspor, Eryaman Stadı'nda karşılaştı. Yeni teknik direktörü Tolunay Kafkas yönetimindeki başkent ekibi ilk yarısını 0-1 geride tamamladığı maçı 3-1 kazanarak adını yarı finale yazdırdı. Ankaragücü'ne turu getiren golleri Ali Sowe (2) ve Laime Diack kaydetti.

Maçın ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Orhan Ak istifa ettiğini açıkladı. A Spor'a konuşan Ak, şunları söyledi:

"BERABER GELDİK BERABER GİDERİZ"

"Abdullah Hocamın istifa sürecinde ben hocamızla başkanımızla konuştum. Beraber geldik, beraber ayrılalım dedik. O süreçte ricada bulundular. Daha farklı görüşler de oldu. Ben '2.5 senedir biriyim. Trabzonspor'da çok şeyler kazandım' dedim. İçeriden biri olarak yardımcı olmak istedim. Haftalık, aylık konuşabiliriz dedim. Takımın yaşadığı o durumu görüyorduk. Bir umut belki, çıkış olabilir dedik. Takım ile ilk maç, Adana Demirspor maçı fena geçmemişti."

NE YAPARSAN YAP OLMUYOR BAZEN

"Son 2 maç sezonun özeti gibiydi. Bir yere getiriyorsunuz, golden sonra dağılmalar oluyor. Mental sorunu çözemedik. Başkanıma ulaşamadım ama Zeyyat Bey ile haber yolladım. Takım ile vedalaştım. Kulübe zarar vermemek, önünü açmak lazım. Oyuncuların gayretine teşekkür ediyorum. Bazen olmuyor, değiştiremiyorsunuz. İçeriden birinin kalması da doğru değilmiş. Güzel bir tecrübe oldu. Herkes hakkını helal etsin. Tek elimizde kalan şeyi de kaybettiğimiz için de üzgünüz. Trabzonspor bu şekilde kaybetmemeli. Trabzonspor'u yenen acı çekerek yenmeli. Bu kadar kolay goller yemek hiç yakışmadı. Kapanış, benim adıma da üzüntülü oldu."

Trabzonspor'da Orhan Ak istifa etti!

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan ve yönetim kurulunun bugün gerçekleştirdiği toplantıda, sezon sonuna kadar Orhan Ak ile çalışılmasına oy birliğiyle karar verilmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...