Trabzonspor'dan Galatasaray'ı kızdıran paylaşım! Uğurcan Çakır'ın sözleri taraftarları şaşırttı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Trabzonspor'dan Galatasaray'ı kızdıran paylaşım! Uğurcan Çakır'ın sözleri taraftarları şaşırttı

SPOR Haberleri

Son dakika transfer haberleri... Trabzonspor, Uğurcan Çakır'ın da yer aldığı bir video ile Galatasaray'a göndermede bulundu. Resmi hesaptan yapılan paylaşım kısa sürede viral oldu.

Fernando Muslera'nın gelecek sezon sona erecek olan sözleşmesinden dolayı yerli bir arayışı olan Galatasaray'ın Trabzonspor'dan Uğurcan Çakır'i istediği iddia edilmişti.

Son zamanlarda artan transfer söylentileri sonrası bordo-mavililer, resmi hesaptan ezeli rakibine göndermede bulundu.

Gülücük emojisi olan paylaşımda yer alan Uğurcan Çakır, kendisinin imzaladığı formayı eline alarak "İmzalı formamı TS Club'tan alabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada yoğun etkileşim alan video sonrası Galatasaraylı taraftarlar milli kaleciye tepki gösterdi.

Trabzonspor'dan Galatasaray'ı kızdıran paylaşım! Uğurcan Çakır'ın sözleri taraftarları şaşırttı

UĞURCAN ÇAKIR'IN GALATASARAY SÖZLERİ KAFALARI KARIŞTIRMIŞTI

Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır'ın geçtiğimiz günlerde yayıncı kuruluş beINSPORTS'a yaptığı açıklamalarda Galatasaray ile ilgili sarf ettiği sözleri transfer iddialarını arttırmıştı.

Avrupa'dan teklifler aldığı dönemleri hatırlatan Uğurcan, "Bana teklifin geldiği ama benim yönetime götürmediğim teklifler bile oldu. Çok şey yazılıyor ama ben kulübümün menfaatini düşünüyorum. Trabzonsporluyum, burası benim yuvam. Burada olmaktan çok mutluyum. Galatasaray, Avrupa… Kulübümüz ne derse o olur. Ertuğrul Başkanım da bunu biliyor zaten." demişti.

https://twitter.com/Trabzonspor/status/1684194680689262594

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...