Trabzonspor'dan Uğurcan Çakır açıklaması! Galatasaray'a transfer olacağı konuşuluyordu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

SPOR Haberleri

Son dakika transfer haberleri... Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, son zamanlarda adı Galatasaray ile anılan Uğurcan Çakır hakkında açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray ile anılan Uğurcan Çakır hakkında Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, oyuncunun Türkiye'de başka bir takımda forma giymeyeceğini söyledi.

TRT Spor'a konuşan Doğan, "Trabzonspor kaptanını kimse alamaz" diyen Doğan, "Kendi gitmek istemediği sürece öyle bir dünya yok. Trabzonspor kaptanını kimse isteyemez, talebi dahi olamaz. Uğurcan da herhangi bir takımın formasını giymez Türkiye'de. Öyle bir Trabzonsporlu. Uğurcan'ın şu anki tek konsantrasyonu Trabzonspor" ifadelerini kullandı.

Uğurcan Çakır'ı Avrupa'ya gönderebileceklerini dile getiren Doğan, "Avrupa'dan yakışacak bir talip olursa verdiğimiz sözden kaynaklı görüşmemiz olabilir." şeklinde konuştu.

Trabzonspor'dan Uğurcan Çakır açıklaması! Galatasaray'a transfer olacağı konuşuluyordu

ERDEN TİMUR: UĞURCAN GÜNDEMDE YOK

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, Uğurcan Çakır ile ilgili yöneltilen soruya "Muslera Galatasarayımızın efsanelerinden birisi. Çok değerli bir Galatasaraylı. Kaptanımız. Yarı Türk. Süreç ne getirir ne götürür bilemeyiz. Onun da kendi hayalleri var. Uğurcan Çakır'la ilgiliş herhangi bir girişimimiz olmadı. Hep bu yakıştırma yapılıyor." cevabını vermişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...