Trabzonspor'un yıldızı ülkesine dönüyor: Güle güle Vitor Hugo

- Güncelleme:
Trabzonspor'un yıldızı ülkesine dönüyor: Güle güle Vitor Hugo

SPOR Haberleri

Hugo’nun yeni adresi Bahia oldu. Bir lig, iki Süper Kupa şampiyonluğu yaşayan 31 yaşındaki oyuncu, kulübüne 2 milyon avro kazandıracak…

Trabzonspor’da Ertuğrul Doğan yönetimi, takım maliyetini azaltmak için somut adımları atmaya başladı. Takım bütçesini 38 milyon avrolardan 25 milyon avrolara indirmeye çalışan bordo mavili yönetim, teklif gelecek oyuncuları gönderme kararı almıştı. Bu adımların ilki Vitor Hugo ile atıldı. Ülkesi Brezilya’dan teklifler alan Hugo, Bahia’nın futbol direktörü Cadu Santoro’nun yaptığı teklifi kabul etti. Bahia daha önce iki kere Hugo için kapıyı çalmış, oyuncuya dört yıllık sözleşme teklifinde bulunmuştu.

TARAFTARIN GÖZDESİ

Trabzonspor’a 2020 yılında Brezilya ekibi Palmeiras’tan 3,2 milyon avroya transfer edilen Vitor Hugo, istikrarlı grafiğiyle dikkati çekti. Takımın savunmasının bel kemiği olan Hugo, bordo mavili formayla bir lig şampiyonluğu, iki de Süper Kupa kazanıp unutulmazlar arasına adını yazdı. Bir yıl daha sözleşmesi bulunan Hugo, Trabzonspor’a 2 milyon avro kazandıracak. Bu ücretin yüzde 25’i ise anlaşma gereği tecrübeli oyuncunun eski kulübü Palmeiras’a ödenecek.

DALYA DİYECEKTİ

Vitor Hugo, bordo mavili formayla 99 maça çıktı. Kayserispor maçında dalya demeye hazırlanan Brezilyalı oyuncu 100’ü bulamadan veda etti. Hugo, çıktığı 99 maçta 9 gol atarken, 1 de asist yaptı, 16 sarı, 1 kırmızı kart gördü. 

İKİNCİ AYRILIK YOLDA

Vitor Hugo’nun takımdan ayrılmasının ardından ikinci veda Bruno Peres ile yaşanabilir. Takımın bir diğer Brezilyalısı olan Peres’in menajerinin ülkesinin takımlarıyla temasta olduğu öğrenildi. Eğer bir teklif getirirse yönetim değerlendirmeye alacak. 

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...