Transferde sürpriz gelişme: Fenerbahçeliyim ama Galatasaray ve Beşiktaş'ta oynamayı herkes ister

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Transferde sürpriz gelişme: Fenerbahçeliyim ama Galatasaray ve Beşiktaş'ta oynamayı herkes ister

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Daha önce Fenerbahçeli olduğunu açıklayan İranlı milli futbolcu Serdar Azmoun, Galatasaray ve Beşiktaş'a açık kapı bıraktı.

Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen'de forma giyen Sardar Azmoun, transfer dönemine dair açıklamalarda bulundu.

Tivibuspor'a konuşan İranlı oyuncu, şartların oluşması halinde Süper Lig'de forma giyebileceğini söyledi.

İyi derecede Türkçe konuştuğunu söyleyen Sardar Azmoun, "İranlıyım ve bu sayede iyi Türkçe konuşuyorum. Türk dizileri de izliyorum. Bu sayede Türkçem iyi. Ben bu sezon Türkiye'den teklif aldım. İsmini vermek istemiyorum ama büyük bir takımdı. Türk kültürünü çok seviyorum. Türkiye Süper Ligi'nde oynamayı çok seviyorum ama bu transfer gerçkleşmedi. Bir imza atmadan transfer gerçekleşmez." ifadelerini kullandı.

Transferde sürpriz gelişme: Fenerbahçeliyim ama Galatasaray ve Beşiktaş'ta oynamayı herkes ister

SARDAR AZMOUN: FENERBAHÇE'Yİ ÇOK SEVİYORUM

Fenerbahçe'ye olan sevgisinden bahseden Sardar Azmoun, "Fenerbahçe'yi çok seviyorum. Real Madrid'i de çok seviyorum ama bu başka bir sevgi. Real Madrid'i sevmem başka bir İspanyol takımında oynamayacağım anlamına gelmez. En iyi motivasyonu sağlayacağım yerde oynamak isterim. Kariyerim için en iyisini yapmak istemiyorum. Motivasyona sahip olacağım bir yerde oynamak isterim. Fenerbahçe, Galatasaray veya Beşiktaş'ta oynamayı herkes ister. Çocukluğumdan beri Fenerbahçe'yi çok severim ama kariyerim için doğru olanı yapmak istiyorum." dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...