Türk futbolunda tarihi olay! Maçı erken bitirdi, futbolcuları geri çağırdı

Düzenleyen:
Türk futbolunda tarihi olay! Maçı erken bitirdi, futbolcuları geri çağırdı

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında oynanan Gaziantep FK - Kasımpaşa karşılaşmasında 9 dakika uzatma verilmesine rağmen hakem Halis Özkahya karşılaşmayı 90+4'te bitirdi. Hatanın fark edilmesinin ardından soyunma odasına dönen futbolcular tekrar sahaya çıktı ve 5 dakika daha maç devam etti.

Süper Lig'in 12'nci haftasında Türk futbol tarihinde bir ilk yaşandı. Kalyon Stadı'nda Gaziantep FK ile Kasımpaşa arasında yapılan ve 2-0 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle devam eden müsabakanın normal süresi sonunda hakem Halis Özkahya 9 dakikalık uzatma verdi. Maç sonunda 9 dakika uzatma verilmesine rağmen Özkahya, yanlışlıkla 90+4'üncü dakikada bitiş düdüğünü çalarak mücadeleyi sonlandırdı.

SOYUNMA ODASINDAN SAHAYA DÖNDÜLER

Erken sonlanan maç, hakemlerin kararı üzerine tekrar başlatıldı. Soyunma odasından çağrılan futbolcular 5 dakika daha oynadı. Sonradan oynanan 5 dakikada gol olmadı ve maç Gaziantep FK'nın 2-0'lık üstünlüğüyle bir kez daha sona erdi.

Halis Özkahya'nın soyunma odasına giderken moralsiz olduğu gözlendi.

Türk futbolunda tarihi olay! Maçı erken bitirdi, futbolcuları geri çağırdı

EROL BULUT: HAKEM DE HATA YAPABİLİR

Maç sonu yaşanan ilginç olaylarla ilgili yorum yapan Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, "Maç bitti dediler içeri girdik, sonra tekrar başlayacak dediler. Biz de çıktık ve dört dakika daha oynadık. Bu bir hata, bu tür şeyler olabilir. Hakem de hata yapabilir. Sonuçta olması gereken ne ise öyle yapmak zorundayız. Bize de öyle talimat verildi. 4 dakika yeniden oynamamız gerekiyordu sahaya çıktık ve oynadık. Bu bir hata hakem de bir insan hata olabilir" diye konuştu.

HAKAN KUTLU: FUTBOL HATALAR OYUNUDUR

Tarihe geçen olayla ilgili konuşan Kasımpaşa Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise, "Hakem kronometreyi yanlış görmüş ve maçı erken bitirmiş. Futbol hatalar oyunu, hakem de hata yapabilir. Çok takılmamak gerekiyor. Bu tür şeyler az da olsa yaşanabiliyor" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...