Türk Telekom Başantrenörü Erdem Can EuroCup finali öncesi hayati tehlike atlattı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Türk Telekom Başantrenörü Erdem Can EuroCup finali öncesi hayati tehlike atlattı

SPOR Haberleri

EuroCup finali ne zaman? Saat kaçta? Türk Telekom - Gran Canaria maçı hangi kanalda? EuroCup finalinde İspanya temsilcisi Gran Canaria ile karşılaşacak Türk Telekom final maçı öncesi Las Palmak'ta şehir turu yaptığı esnada kaza geçirdi. Başantrenör Erdem Can, kafasını otobüsün camına vurarak yaralandı.

Türk Telekom, EuroCup'taki Gran Canaria final maçı öncesi Las Palmak'ta şehir turu yaptığı esnada kaza geçirdi. Edinilen bilgiye göre otobüs şoförünün yüksek seviyede şarkı açması sporcuları ve teknik ekibi rahatsız etti.

Bunun üzerine Türk Telekom koçu Erdem Can şoförü uyarmak için koltuğundan kalkarak ön tarafa hareket etti. Bu esnada otobüs şoförü şiddetli şekilde frene bastı. Ardından kafasını otobüsün ön camına vuran Başantrenör Erdem Can, hastaneye kaldırıldı. Can'ın şu anda MR'ının çekildiği bilgisi verildi.

TÜRK TELEKOM - GRAN CANARİA MAÇI NE ZAMAN?

Türk Telekom, Eurocup finalinde İspanyol ekibi Gran Canaria ile karşı karşıya gelecek ve kazanması durumunda gelecek sezon Eurolague'de yer alacak.

Türk Telekom ile İspanyol kulübü Gran Canaria arasındaki final maçı, 3 Mayıs Çarşamba günü (bugün) oynanacak. TSİ 22.00'da başlayacak karşılaşma TRT Spor Yıldız'dan canlı yayınlanacak.

Türk Telekom Başantrenörü Erdem Can EuroCup finali öncesi hayati tehlike atlattı

Bu sezon hem Türkiye'de hem de Avrupa kupalarında çok iyi bir sezon geçiren Türk Türklekom'da Başantrenör Erdem Can EuroCup'ta yılın başantrenörü seçilmişti.

ÖNDER KÜLÇEBAŞ'TAN ŞOFÖR AÇIKLAMASI

Türk Telekom Genel Menajeri Önder Külçebaş, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, otobüs şoförünün bilerek yolu uzattığını belirterek, "Bizi salona getiren otobüs şoförü, 10 dakikalık yolu 40 dakikada getirdi. İdmana geç kalıyorduk. Şoför, yolculuk sırasında radyonun sesini açtı. Kısmasını birkaç defa rica ettik. Daha sonra hocamız Erdem Can, kalkıp sesi kısmak istediğinde bilerek frene bastı. Hocamız kafasını cama çarparak boynunu incitti. Erdem hoca boyunlukla idmanı yaptırdı. Buradan da acil bir şekilde sedyeyle hastaneye götürüldü. Avrupa Kupası yönetimi ve Gran Canaria'yı suçlamak istemiyoruz ama bunun sorumlusu hesabını verecek. Şunu da söylemek istiyorum, koçumuz takımın başında maça çıkacak" ifadelerine yer verdi. (İHA)

https://twitter.com/TT_Basketbol/status/1653779789314916353

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...