ultrAslan'dan derbi uyarısı
Galatasaray taraftar oluşumu olan Ultraslan, derbide yapacakları görsel şölen için bir uyarı yazıyı yayınladı.
Kaydet
|
BÜYÜK GALATASARAY TARAFTARI !
Maddeler halinde paylaşacağımız duyurumuzun yayılması ve bu maddelere uyulması büyük önem taşımaktadır !
1 - Koltuklarınıza bırakılan kartonların yerlerini ASLA değiştirmeyiniz, kartonlara zarar vermeyiniz,değiştiren ve zarar verenleri UYARINIZ!
2 - Görsel şovumuzun sağlıklı bir şekilde yapılması için tribünlerin mümkün olduğunca ERKEN dolması gerekmektedir! Bundan dolayı turnikelerde yığılma olmaması için tüm taraftarlarımızın koltuklarına maç başlamadan çok daha önce geçmesi gerekmektedir!
3 - Yapılan anonslara ve görevli arkadaşların yönlendirmelerine lütfen uyunuz! Koltuğunuza bırakılan kartonları bu yönlendirmelerle açınız !
4 - Şov esnasında cep telefonuyla görüntü yakalamaya çalışmak görsel bütünlüğe zarar vereceğinden o esnada SADECE KOREOGRAFİYE odaklanınız! Tüm tribünleri kapsayacak koreografide en ufak aksaklığa sebebiyet vermemek için bu konuda ÇEVRENİZİ DE UYARINIZ ! Şovumuzun görüntüleri an be an SOSYAL MEDYA hesaplarımızdan ve teknik bir aksaklık yaşanmazsa Periscope uygulamasından yayınlanacaktır!
5 - BU GÖRSEL ŞOVUN EN ÖNEMLİ UNSURU SİZLERSİNİZ !
BUNU ANCAK SEN YAPARSIN ÇÜNKÜ SEN GALATASARAY TARAFTARISIN !
ŞOVUMUZLA İLGİLİ DUYURULARI VE UYARI GÖRSELLERİNİ DİKKATE ALIN VE PAYLAŞIN !
TEŞEKKÜRLER GALATASARAY TARAFTARI !
Bizi Takip Edin

