Ümit Karan: Jorge Jesus Türk olsaydı çoktan gönderilmişti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ümit Karan: Jorge Jesus Türk olsaydı çoktan gönderilmişti

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Eski milli futbolcu ve teknik direktör Ümit Karan, turkiyegazetesi.com.tr sitesine özel açıklamalarda bulundu. Karan, Fenerbahçe'de Jorge Jesus kriziyle ilgili, "Türk hoca olsaydı çoktan gönderilmişti" ifadelerini kullandı.

ÖZEL RÖPORTAJ, HAZAL PALAVAR | ÖZEL HABER - Galatasaray efsanelerinden olan milli futbolcu ve teknik direktör Ümit Karan, Fenerbahçe'de gönderileceği iddia edilen tecrübeli hoca Jorge Jesus'un oyun sistemi hakkında Türkiye Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulundu.

“JESUS TÜRK OLSAYDI ÇOKTAN GÖNDERİLMİŞTİ"

Jorge Jesus'un sezon başından beri el üstünde tutulduğunu söyleyen Ümit Karan, Portekizli hocayı çok başarılı bulmadığını belirtti. Karan, Jesus'un oyun sistemini eliştirirken futbol sektörüne yönelik sitem dolu sözler de kullandı:

Ümit Karan: Jorge Jesus Türk olsaydı çoktan gönderilmişti

"Türk hoca olsaydı çoktan gönderilmişti. Özellikle derbilerde 3'lü sistem deniyor, kaybetmeyi seviyor demek ki. Hem derbilerde risk almaya gerek yok, kazanıp taraftarı mutlu etmek gerek. Türkiye'de 3'lü sistem üzerinde durmaya gerek yok. Artık şunun bilinmesi lazım; Türkiye'deki takımlar 3'lü sistemi oynayamıyor. Her seferinde denemenin bir anlamı yok."

Ümit Karan: Jorge Jesus Türk olsaydı çoktan gönderilmişti

Bir dönem formasını giydiği Galatasaray'ın yüzde 99 şampiyon olacağını belirten Karan, "Tabii futbolda yüzde 1 önemli bir orandır ama Galatasaray bu saatten sonra yarışı bırakmaz" dedi.

“GALATASARAY FİNALLERİ SEVER”

Sneijderli, Drogbalı Galatasaray kadrosu mu daha iyiydi yoksa İcardi ve  Mertensli Galatasaray mı sorusuna, "Ümit Karanlı Necati Ateşli takım daha iyiydi" cevabını gülerek veren futbol adamı sözlerine şöyle devam etti:

"Galatasaray'ın şu anki kadro yapısı iyi, kaliteli futbolcular var ancak Drogba ile Sneijder klasman topçular. İcardi bir yıldız evet ama Drogba, Sneijder dünya yıldızı.

Zaten Galatasaray'ın kadro yapılanması her zaman iyidir çok yanlış seçimler yaptığını söyleyemeyiz. Tabii zaman zaman kötü transferler oluyor. Galatasaray, 2 sene şampiyon olmasa 3'üncü sene şampiyonluğun en büyük adayı oluyor. Galatasaray'ın genetik yapısı iyidir, turnuva takımıdır, finalleri sever."

5 Şubat tarihinde Kastamonuspor ile yollarını ayıran teknik direktör Ümit Karan, gelen hocalık tekliflerini sezon başında değerlendirmeye alacağını belirtti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...