Valentin Rosier Kayseri'de Pascal Nouma'ya özendi, kırmızı kartı gördü!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Valentin Rosier Kayseri'de Pascal Nouma'ya özendi, kırmızı kartı gördü!

SPOR Haberleri

Beşiktaş sağ beki Valentin Rosier deplasmanda 0-2 kazandıkları Kayserispor maçının 90+4. dakikasında cinsel organını işaret ettiği için hakem Mete Kalkavan tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı. Fransız futbolcu kendisine dirsek atan Kayserisporlu futbolcuya kart gösterilmemesini protesto etmek istemişti.

Beşiktaş'ın Kayserispor'u deplasmanda 0-2 mağlup ettiği maçın 90+4'üncü dakikasında Valentin Rosier'in gördüğü kırmızı kart gündem oldu. Fransız sağ bek kendisine dirsek atan Kayserisporlu futbolcuya kart gösterilmemesini protesto etmek isterken ölçüyü kaçırınca kızardı.

Rosier'ın yıllar önce Pascal Nouma'nın yaptığı "tombala" hareketini akıllara getiren tepkisi sonrası gördüğü kırmızı kart tartışmalara neden oldu. Rosier'ın bu hareket sonrası kaç maç ceza alacağı merak ediliyor.

https://twitter.com/ekgedik2/status/1617182073092980737

NOUMA'YI BİTİREN HAREKET 

2003 yılında Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta elini şortuna sokan Pasal Nouma, PFDK tarafından "spor ahlakına ve centilmenliğe ağır biçimde aykırı davranmak" suçundan 7 ay men cezasına çarptırılmıştı. 7 ay futboldan men cezası alan Nouma, Beşiktaş'tan ayrılmak zorunda kalmıştı.

https://twitter.com/_samiyenhaber/status/1617184542594420737

ÇARŞI TEPKİ GÖSTERDİ

TV 8.5 yorumcusu Rıdvan Dilmen, şunları söyledi: "Beşiktaş'ta Rosier diye bir arkadaş var... Gerçekten hiçbir anlamı yok yaptığı hareketin. Maç bitmiş son anlarda gidip Nouma gibi bir hareket yapıp oyundan atılıyorsunuz. 'Pascalımsı' bir hareket... Son günlerde moda olan kelime gibi."

Çarşı ise Rosier'e atılan "kasıtlı dirsek" göremeyen Mete Kalkavan, Alper Ulusoy, İlker Coşkun, İbrahim Bozbey!... Susmaya devam mı?" sözleriyle tepki gösterdi.

https://twitter.com/forzabesiktas/status/1617199567086272513   

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...