Valerien Ismael: "Özgüvenimiz artıyor. Haftaya daha da iyi olacağız. Beşiktaş maçlara böyle başlar"

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Valerien Ismael: "Özgüvenimiz artıyor. Haftaya daha da iyi olacağız. Beşiktaş maçlara böyle başlar"

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Beşiktaş teknik direktör Valerien Ismael yönetiminde harika ilk yarılar oynamaya devam ediyor. Alanya ve Karagümrük'ten sonra Sivasspor'a da 45 dakikada 3 gol atılması taraftarı mest etti. Fransız çalıştırıcı, "Özgüvenimiz artıyor. Haftaya daha da iyi olacağız. Beşiktaş maçlara böyle başlar" dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, 3-1'lik Sivasspor galibiyetinin ardından yayıncı kuruluşa şunları söyledi:

DELE ALLİ NASILDI?

"30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. Tarihe bakıldığında, çok şanlı bir zafere imza atılmış... Özgüvenimiz artıyor. Beşiktaş maçlara böyle başlar. Çok güzel goller attık. İkinci yarı oyunu tutma noktasına gittik. Bir ara oyun kontrolünü kaybettik. Büyük takım bunu 90 dakika yapmalı."

"Dele Alli iyiydi. Haftaya daha da iyi olacağız. 3 Türk kuralı, takımların üst düzey performans göstermesini engelliyor. 

NECİP UYSAL: ARKADAŞLIK HARİKA

Kaptan Necip Uysal sahada en fazla isabetli pas yapan isimdi... Tecrübeli futbolcu galibiyeti şu sözlerle değerlendirdi:

"30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. İyi bir maç çıkardık. Üstün oynadık. Hafta içi çalışıyoruz. İyi bir galibiyet aldık, önümüzdeki maça bakacağız. Takımda arkadaşlık harika. İnşallah böyle devam eder. Hoca herkese çok iyi yaklaşıyor. Çok iyi analizler yapıyor."

LİDER BEŞİKTAŞ

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftası, iki karşılaşmayla tamamlandı.

Ligde bugün oynanan maçlarda Fenerbahçe, deplasmanda Arabam.com Konyaspor'a 1-0 mağlup oldu ve liderliği kaybetti.

Haftanın son maçında ise Beşiktaş, sahasında Demir Grup Sivasspor'u konuk etti. Rakibini 3-1 yenen Beşiktaş, 10 puan ve averajla liderlik koltuğuna oturdu.

Aynı puana sahip Gaziantep FK ise haftayı ikinci sırada tamamladı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...