Younes Belhanda Beşiktaş maçında hastanelik oldu! Patrick Kluivert'ten sakatlık açıklaması

Düzenleyen: / Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
- Güncelleme:
Younes Belhanda Beşiktaş maçında hastanelik oldu! Patrick Kluivert'ten sakatlık açıklaması

SPOR Haberleri  / İHLAS Haber Ajansı

Adana Demirspor, 4-2'lik Beşiktaş galibiyetinde sakatlanarak hastaneye kaldırılan Younes Belhanda'nın hastaneden fotoğrafını paylaşarak "Beşiktaş maçının devre arasında kendisini iyi hissetmediğini belirterek tedbir amaçlı hastaneye götürülen futbolcumuz Younes Belhanda'nın durumunun iyi olduğunu, geceyi müşahede altında geçireceğini bilgilerinize sunarız" açıklaması yaptı.

Adana Demirspor Süper Lig’in 3. haftanın erteleme maçında Beşiktaş'ı 4-2 mağlup ederken ilk golün sahibi Younes Belhanda hastanelik oldu!

beIN SPORTS’un aktardığı bilgiye göre Belhanda, maçın devre arasında baş dönmesi sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, Faslı yıldızın geceyi hastanede geçireceğini açıkladı.

TEDBİR AMAÇLI

Younes Belhanda’nın hastaneye kaldırıldığını kaydeden Kluivert, “Doktorumuzla görüştüğümde bu geceyi tedbir amaçlı hastanede geçireceğini öğrendim. Sağ gözünü ikinci yarı başladığında göremiyordu. Bu geceyi tedbir amaçlı hastanede geçirecek” dedi.

KLUİVERT: YÜREKLE OYNADIK

Maç sonu basın toplantısında konuşan Hollandalı çalıştırıcı, "Aslında biliyorsunuz geçen maç itibariyle farklı bir durum yaşamıştık. Kasımpaşa maçı için ağzımızda acı bir tat vardı. 9 kişi kalmamıza rağmen çok iyi oynadığımız bir maçtı. Bugün ilk 11’de başlayan futbolcularımız farklıydı ama çıkan bütün futbolcularımız yüreğiyle çıktı. 4-0’ı koruyamadık ama galip geldiğimiz için mutluyuz” ifadelerini kullandı.

ADANA DEPLASMANI ETKİSİ

Adana’ya gelen takımları zorlu bir deplasman beklediğini anlatan Kluivert, daha sonra şunları söyledi:

“Aslında bu durum sadece şimdiki zamanla alakalı değil geçmişte de buraya gelip oynamak herkes için kolay değildi. Buraya gelen hiçbir takım kolay kolay oynayamaz. Bizi motive eden taraftarımızla oynadığımızda rakipler istediğini gelip yapamaz. Ayrıca bizim yedekte olan futbolcularımız ilk 11’de bizde varız dediler. Biz onların böyle olduğunu biliyorduk. Bütün oyuncular herkesin hazır olduğunu fark etti. Aslında geçen hafta 9 kişiyken 11 kişi olsaydık biz Kasımpaşa’yı da yenebileceğimizi inanıyorum. Geleceğe de bakmamız lazım. Şimdi Alanyaspor ve Trabzonspor maçlarımız var. Onlara odaklanacağız.”

Younes Belhanda Beşiktaş maçında hastanelik oldu! Patrick Kluivert'ten sakatlık açıklaması

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...