Yunus Akgün: Montella takıma müthiş bir öz güven aşıladı, daha da güzel işler yapacağız

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Yunus Akgün: Montella takıma müthiş bir öz güven aşıladı, daha da güzel işler yapacağız

SPOR Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

A Milli Takım EURO 2024 vizesi alarak tarihinde 6. kez Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. Son 2 maçta Ay-Yıldızlılar'ın başına geçen ve Hırvatistan ile Letonya'yı peş peşe deviren Montella, futbolcular tarafından ağız birliği yapılmışçasına övüldü. Soyunma odasındaki horonlu kutlama ise sosyal medyayı salladı.

A Milli Takım, EURO 2024 Elemeleri D Grubu 7. maçında Konya'da Letonya’yı 4-0 mağlup etti. Ay-yıldızlılar bu sonuçla Almanya’da düzenlenecek olan şampiyonaya katılmayı garantiledi.

Letonya maçında ilk golü VAR'a takılan, 2. yarıda kilidi açıp tüm Türkiye'yi rahatlatan Yunus Akgün, "Herkesin ayağına sağlık. Konya halkına teşekkürler. Sezon başından beri atıyorum faul oluyor, ofsayt oluyor. İkinci yarı hissettim. Kerem Aktürkoğlu ile hayalini kuruyorduk, inşallah orada da kendimizi gösteririz." dedi.

Teknik direktör Montella'yı öven Leicester City'nin milli yıldızı "Müthiş bir öz güven aşıladı. Gördüğünüz gibi sahaya yansıyor. İnşallah daha da güzel işler yapacağız" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/MilliTakimlar/status/1713666238067421264

Maçtan sonra TRT'ye konuşan futbolcuların görüşleri şöyle:

KEREM AKTÜRKOĞLU: ÇOK GÜZEL OLACAK

"Almanya'da güzel işler yapmak istiyoruz. Çok iyi bir jenerasyon var. Çok iyi arkadaşlık var. Çok güzel şeyleri hak ediyoruz. Vincenzo Montella ile güzel bir hava var. Ülkemiz sabretsin. Her şey çok güzel olacak. Bu Milli Takım grubu çok güzel başarılar yakalayacak."

İSMAİL YÜKSEK: ALLAH'A İNANDIM, ÇALIŞTIM"

"4 yıl öncesinde bana bu günleri yaşayacağımı söyleseler, gülerdim. Allah'a inandım, çalıştım. Üzerimde emeği olan herkese teşekkür ederim. EURO2024 bileti alan kadroda olacağımı söyleseler, aklımdan bile geçirmezdim."

https://twitter.com/MilliTakimlar/status/1713669699634864229

ÇALHANOĞLU: EV SAHİBİYİZ

"Mutluyuz. Hırvatistan maçından iki gün sonra yine sahaya çıkmak kolay değildi. Vincenzo Montella, bizi çok iyi hazırladı. Kenetlendik, dışarıdan gelenleri dinlemedik ve kendi aramızda çözmeye çalıştık."

"Üçüncü kez Avrupa Şampiyonası'na gideceğim. Daha eksikler var, biz güçlü takımız. Çağlar, Ozan, Merih, Arda... Biz inandık ve asla pes etmedik. Sakin kalmaya çalıştık. Almanya'da ev sahibi olacağız. Ben oradan geldiğim için biliyorum, hissedebiliyorum. Sevindiğim turnuvaya rahat katılmamız. Bu iyi bir takım olduğumuzu gösteriyor. Daha da iyi olabiliriz. Son bir haftada çok iyi çalıştık, bunu da sahada gördünüz. İnşallah ülkemizi en iyi şekilde temsil ederiz. "

CENK TOSUN: BUGÜNÜ HAYAL EDİYORDUK

"Bugünü hayal ediyorduk. Almanya'da o kadar Türk'ün yaşadığı bir yerde oynanacak turnuvaya gitmeyi başardık. Konya'da her şey çok yolunda gidiyor. Takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Herkesi kutlarım."

ZEKİ ÇELİK: MONTELLA'NIN KATKISI ÇOK OLDU

"İçeride eğleniyoruz. Tekrar Avrupa Şampiyonası’na gidiyoruz. Bu iki maçı kazanmak için her şeyi yaptık. Kazandık ve mutluyuz. Vincenzo Montella'nın katkısı çok oldu. Takıma enerji getirdi. Zaten kaliteli bir takımız. Sonucu da aldık. Almanya'da halkımızın karşısında maçlara çıkacağız. Onlar güzel maçlar ve güzel sonuçlar izlettirmek istiyoruz."

Yunus Akgün: Montella takıma müthiş bir öz güven aşıladı, daha da güzel işler yapacağız

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...