Yunus Akgün'den Fatih Terim ve Arda Güler açıklaması

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yunus Akgün'den Fatih Terim ve Arda Güler açıklaması

SPOR Haberleri

Son dakika transfer haberleri... Galatasaray'ın Avusturya'da yaptığı kampın ilk gününde Yunus Akgün, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Milli oyuncu yeni sezondaki hedeflerinden söz ederek Fatih Terim'i unutmadı.

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Bad Waltersdorf kasabasında sürdüren Galatasaray'da Yunus Akgün, açıklamalarda bulundu.

Kendisiyle ilgili beklentilerin büyük olduğunu dile getiren genç oyuncu, "Geçen sezon benden çok büyük bir beklenti vardı. Ben elimden gelen her şeyi yapıyorum. Kendi performansımdan çok önemli olan şampiyon olmamızdı. Şampiyon olduk, bu benim için gurur verici. Çünkü ben Galatasaray altyapısında yetiştim. Şampiyonluklar ve kupalar kazanmak benim her zamanki hayalim. Bu sene inşallah çok daha iyi bir Yunus olacak. Şu an sadece kampa odaklanıyorum. Kendimi en iyi şekilde geliştirmek ve hazırlamak istiyorum. İnşallah geçen seneden çok daha farklı bir Yunus olacak." ifadelerini kullandı.

Yunus Akgün'den Fatih Terim ve Arda Güler açıklaması

YUNUS AKGÜN: FATİH HOCAM BANA 18 YAŞINDA ŞANS VERMİŞTİ

Galatasaray formasıyla daha önce UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ettiğini anlatan Yunus Akgün, "Fatih (Terim) hocam 18 yaşımda bana Şampiyonlar Ligi'nde şans vermişti. Her oyuncunun hayalidir Şampiyonlar Ligi'nde oynamak. Bu sene farklı bir Yunus olacak. Hocam bana görev verdiği takdirde elimden geleni yapıp, Şampiyonlar Ligi'nde de en iyi yere gitmek istiyoruz." görüşlerini aktardı.

Hull City ile oynadıkları hazırlık maçına kaptan olarak çıktığını hatırlatan Yunus Akgün, "Hocamın sayesinde bir hayalimi daha geliştirdim o gün. Benim için çok büyük bir gurur ve mutluluktu. Ayrıca bana çok büyük bir motivasyon sağladı. Hayallerimden biri kaptan olabilmek. İlk önce oynayıp, ondan sonra Galatasaray'ın kaptanlığını yapmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Yunus Akgün'den Fatih Terim ve Arda Güler açıklaması

YUNUS AKGÜN: ARDA GÜLER ÇOK BÜYÜK BİR OYUNCU

Yunus Akgün, Fenerbahçe'den İspanya'nın Real Madrid ekibine transfer olan Arda Güler'in çok iyi bir futbolcu olduğunu vurgulayarak, "Arda Güler'i hepimiz çok beğeniyoruz. Çok büyük bir oyuncu bence. Ülke olarak çok büyük bir gurur duyduk, çok mutlu olduk. Önemli olan oralarda kalıp, bizi daha çok gururlandırması. İnşallah hakkında hayırlısı olur, Allah yardımcısı olsun." dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...