Yusuf Yazıcı CSKA Moskova’dan ayrılıyor! Trabzonspor'a geri dönüyor

Düzenleyen:
Yusuf Yazıcı CSKA Moskova’dan ayrılıyor! Trabzonspor'a geri dönüyor

SPOR Haberleri

Rusya’nın Ukrayna’yı işgal etmesinin ardından yabancı sporcular uygulanan yaptırımlardan dolayı ülkeyi terk etmeye başladı. Büyük umutlarla CSKA Moskova’ya transfer olan Yusuf Yazıcı, Rusya’dan ayrılmak için harekete geçti. Bonservisi Lille'de olan Yazıcı’nın tekrardan Türkiye’ye döneceği iddia edildi.

UEFA ve FIFA’nın tüm organizasyonlardan men ettiği Rusya’da yabancı futbolcular ülkeyi terk etmeye başladı. Pek çok oyuncu ülkelerine geri dönmeye karar verdi. 

TRABZONSPOR’A GERİ DÖNÜYOR 

Karadeniz Gazetesi'nin haberine göre; Rusya’dan ayrılmak isteyen Yusuf Yazıcı’nın tekrardan Trabzonspor’a döneceği belirtildi. Satın alma hakkının CSKA Moskova’da olmasına rağmen Trabzonspor 'un 25 yaşındaki eski futbolcusu için Lille ile temasa geçtiği bildirildi. 

KARAR YUSUF’A BIRAKILDI 

Trabzonspor’un temasa geçmesinin ardından Fransız kulüp kararı Yusuf Yazıcı'ya bıraktığını söyledi. Yazıcı’nın Lille'e dönüşünün ardınan eğer yeni bir süreç oluşursa Trabzonspor'a satın alma opsiyonu ile kiralanması konusunda görüşmelere başlanabileceği belirtildi.

Yusuf Yazıcı CSKA Moskova’dan ayrılıyor! Trabzonspor'a geri dönüyor

İLK MAÇINDA İLK GOLÜNÜ ATMIŞTI 

Sezon başında CSKA'ya kiralanan Yusuf Yazıcı, ilk maçında Spartak Moskova derbisinde frikikten fileleri havalandırdı. Sonraki kupa maçında ise 2 asist yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...