Yusuf Yazıcı doğduğu, büyüdüğü şehirde tekrar Bordo-Mavi formasıyla

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Yusuf Yazıcı doğduğu, büyüdüğü şehirde tekrar Bordo-Mavi formasıyla

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Yusuf Yazıcı resmen Trabzonspor'da... 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, 2019 yazında 18.5 milyon euro kazandırarak transfer olduğu Lille kulübünden sezon sonuna kadar kiralandı. Trabzonspor resmi imzayı, "Doğduğu, büyüdüğü şehirde tekrar Bordo-Mavi formasıyla" sözleriyle duyurdu.

Trabzonspor, Fransa'nın Lille takımından sezon sonuna kadar kiraladığı eski oyuncusu Yusuf Yazıcı ile sözleşme imzaladı.

Milli futbolcu Yusuf Yazıcı, Trabzonspor ile sözleşme imzaladı. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun hazır bulunduğu imza töreninde Yusuf Yazıcı kendisini sezon sonuna kadar bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

KOUASSİ GÖNDERİLİYOR

Geçen sezon devre arasında Çin'den transfer edilen Fildişi Sahilli kanat oyuncusu Jean Evrard Kouassi, bugünkü antrenmana katılmadı.

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın gözüne giremeyen ve özellikle Kopenhag deplasmanında büyük hayal kırıklığı yaşatan 28 yaşındaki futbolcunun takımdan ayrılacağı öğrenildi.

Oyuncuya yönetim tarafından transfer görüşmeleri yapması için izin verildi.

Bu akşam antrenmanına katılmayan oyuncunun İstanbul'dan b,r takım başta olmak üzere bir kaç takımla görüştüğü belirtilid

Yusuf Yazıcı doğduğu, büyüdüğü şehirde tekrar Bordo-Mavi formasıyla

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...