Yusuf Yazıcı'nın menajeri yıldız futbolcunun gelecek sezon oynayacağı takımı açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yusuf Yazıcı'nın menajeri yıldız futbolcunun gelecek sezon oynayacağı takımı açıkladı

SPOR Haberleri

Trabzonspor'un sezon başında Lille'den kiraladığı Yusuf Yazıcı, geçen sezon kiralık oynadığı Rusya'nın CSKA Moskova takımına bu kez tapusuyla dönüyor. 26 yaşındaki orta sahanın menajeri, haberleri doğruladı. Ruslar, CSKA'da harika bir sezon geçiren Yusuf'un geri dönüşü için şimdiden girişimlere başlamış durumda.

Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı'nın menajeri Adem Cebeci'den açıklama geldi. Cebeci, 26 yaşındaki orta sahaya birçok takımın ilgilendiğini ve zamanı geldiğinde kararın verileceğini söyledi.

Trabzonspor ile bu sezon 20 maça çıkıp, 5 gol ve 1 asistlik performans gösteren Yazıcı'nın sezon sonunda Lille'e geri dönmesi bekleniyor. Ancak Fransız ekibi de sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalan Yusuf'u satıp, para kazanmak istiyor.

"YUSUF MOSKOVA'YI ÇOK SEVDİ"

Akşam'da yer alan habere göre; Ruslar, CSKA'da unutulmaz bir dönem geçiren Yusuf'un geri dönüşü için şimdiden girişimlere başlamış durumda. Ancak bunun için öncelikle Lille kulübüyle anlaşmaları gerekiyor. Trabzonspor'un 500 bin Euro kiralama ücreti ödediği Yusuf Yazıcı'nın transfermarkt değeri 11.5 milyon Euro. Ancak CSKA'nın sözleşmenin bitimine 1 yıl kalması nedeniyle oyuncuyu çok daha düşük bir maliyete alma hesabı içinde olduğu belirtiliyor. 

https://twitter.com/Trabzonspor/status/1650823404633587713

Konuyla ilgili Rus basınına konuşan Yusuf Yazıcı'nın menajeri Adem Cebeci söylentileri doğruladı. Cebeci şu açıklamayı yaptı: "Yusuf Moskova'yı çok sevdi ama Türkiye'de sezon devam ediyor. CSKA'ya olası bir geçişten ancak sezon sonunda bahsetmek mümkün olacak. Rus hayranların Yusuf'a olan saygı ve sevgileri karşılıklı, o da sizin ülkenizi çok seviyor. Şimdi Avrupa'dan birçok takım onunla ilgileniyor. Zamanı geldiğinde, nasıl biteceğini göreceğiz." 

Yusuf Yazıcı, 2019 yılında 18.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Lille'e transfer olmuştu. Fransız ekibinde 1 kez lig şampiyonluğu yaşayan milli oyuncu çıktığı 93 maçta 17 gol ve 11 asist kaydetti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...